Ugens ord #5: Middagslur

Vand i maccen og tåge i hjernen

Hej Anne,

Undskyld, at jeg har forsømt dig. Og ikke engang forklaret dig hvorfor. Det er jeg sgu ked af. Sagen var bare den, at jeg havde tømmermænd i lørdags og det endte med at gå ud over min MacBook. Jeg lå nemlig i den kendte og elskede konstellation med commi på maven, vand i højre hånd og en snack efter eget valg indenfor en overskuelig rækkevidde af venstre hånd.

Det plejer jeg godt at kunne administrere, men i lørdags var det for meget at forlange af mit værkende korpus. Midt i et afsnit af Gift ved første blik valgte min højre arm at gøre oprør og få et tic. Et tic, der tvang min arm i luften med en sådan kraft, at jeg aldrig har oplevet lignende. Resultatet var vand udover mig selv, mine snacks og værst af alt – i min elskede MacBook. Panikken var stor og jeg brugte derfor resten af lørdag og søndag på at skiftevis tørre af, duppe nænsomt, i-ris-lægge (skøn sammensætning af ord, synes jeg selv) og bede til Vorherre.

Mine bønner blev hørt søndag aften, da jeg igen kunne tænde Macci og et lille æble lyste op på skærmen. Men da var al lyst til at skrive et blogindlæg altså for længst forduftet og jeg lod derfor være.

Derudover føler jeg generelt at min hjerne er helt gennembanket af Innovation X (som heldigvis slutter fredag). Jeg er SÅ træt efter skole og arbejde, og jeg har ærlig talt ikke én eneste kreativ tanke. Derfor skubber jeg også mit svar på dit fine ord natur, til der igen er blodforsyning til den skrivende del af hjernen. Jeg har ikke lyst til at skrive et svar, bare fordi jeg skal og så ikke give det den tid og opmærksomhed, som jeg egentlig rigtig gerne vil give det.

Derfor: Sorry for mit fravær i søndags og for at jeg ikke overholder vores deadlines ift. ugens ord. Jeg regner med at være tilbage på fuld styrke snart <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens ord #5: Middagslur