UGENS ORD #3: TEENAGER

DET GODE OG DET DÅRLIGE // 12

Hej Anne,

Puhadadada – mit hoved snurrer lige nu. JEG HAR NEMLIG VÆRET UDE AT FØJDE! Hele to gange faktisk. Jeg er tilbage. Ung igen. Verden er min legeplads! Ok ikke lige i dag. Der er sengen min legeplads. Og med legeplads mener jeg: eneste overskuelige opholdssted. Men det har været sjovt, så #noregrets.

Forud for min partygirl-weekend lå en knaldgod uge med studiestart, extreme home makeover og et etisk dilemma – men da det jo er søndag, kan jeg ikke sige mere, før vi har bevæget os over i punktform, så lad os da bare get to it (jeg forsøgte, Anne.. Men det er altså svært med de her overgange)

DET GODE: 

  • STUDIESTART! Dét har været fedt. Også selvom det var lidt angstprovokerende at vi skulle starte semesteret ud med helt nye mennesker fra andre studier i en overophedet hal på Nørrebro. Men all in all = pissefedt at være studerende igen.
  • Jeg har opdaget, at det er sjovt at tegne. Og fået bekræftet, at jeg er en abe til det. Men jeg giver ikke op, for som vi jo har lært i denne uge, er det meget virkningsfuldt at kunne illustrere sine pointer. Dagens billede er mine øvestreger. Den pågældende dags primære pointe har tilsyneladende været: det er den 4. september.. Yes.
  • Jeg har fået min nye sofa. En sofa som helt uventet kickstartede en total makeover af min stue. Jeg overvejer at give dig en lille roomtour snart.
  • Jeg har også fået mig en ny dyne. Min søde, dejlige mor syntes, at det var synd for mig, at jeg nattefrøs allerede i september og forærede mig en ny bff. Den er i moskusdun, og kan holde i op til 20 år. Altså til jeg er…. 46. (Og et halvt. Jeg har nemlig halvårsføssedag i dag). Det er ret længe.
  • Så har jeg som sagt festet. Fredag var jeg ude at spise med min veninde Karoline, og så tog vi på Bakken, hvor vi dansede indtil der var for mange mennesker ift. ilt til rådighed. Så tog vi videre på Bremen, hvor iltmætningen var passende og musikken funky. Helt perfekt. Og i går var jeg til kollegiefest hos Kamille med Rebekka. Også sjovt, omend mit 26,5 årige korpus værkede efter fredagens dansefest.
  • Der har været demensuge på TV2. Det har været så godt, synes jeg. Og smukt. Og jeg har grædt til stort set hvert et indslag jeg har set. Men det er altså også bare en sag, der står mit hjerte meget nært pga. min bedstefar, som lider af demens – det har jeg skrevet mere om her.

DET DÅRLIGE: 

  • Jeg har halvårsfødselsdag. Det betyder, at jeg i morgen er tættere på 27 end 26. Seriøst, hvornår var det lige jeg blev så gammel? Fatter det helt reelt ikke.
  • Jeg har ødelagde en rigtig god samtale med en meget fin fyr til kollegiefesten i går. Vi hyggede os og bondede ret godt. Han stillede dog abnormt mange spørgsmål (i en imponerende fart- han havde hele tiden et nyt klar). Hvad er dit y-dyr? Livret? Rema eller Fakta? Hvis du kun havde én dag tilbage at leve i? You get the point. Da jeg igen havde fået pusten efter at have svaret på alle spørgsmålene, sagde jeg med, at det var meget tinderagtigt, at svare på så mange usammenhængende spørgsmål. Som en joke, self. Og så gik han kold. Sådan rigtigt. Han blev dybt fornærmet. Han “havde ALDRIG haft tinder!” Og der var ingen vej tilbage. 200% akavet derfra. Den havde jeg ikke set komme.
  • OK så er det tid til ugens etiske dilemma. Og nu går jeg ud på gyngende grund, for det her er politisk… MEN for at få plads til min nye sofa, måtte den gamle ud. Jeg valgte derfor, at jeg ville forære den gamle væk. Jeg slog den op i en facebookgruppe for gratis ting, og der var en kvinde, der gerne ville have den. Jeg sagde “jamen self da, unge dame, den er din“. Efter vores digitale handshake måtte jeg lige undersøge, hvem arvtageren var. Og det viste sig, at hun var meget aktivt politisk. For Nye Borgerlige. Og hun havde delt et opslag med overskriften “muslimer skal hæmmes på alle områder” og skrevet: “kunne ikke være mere enig”. Og så fik jeg ondt i maven. For sådan har jeg det 0%. Og tanken om, at min gamle bedste ven – sovesofaen – skulle blive sådan en, man skrev racistiske blogindlæg i, gjorde mig ked af det. I den hygger man. Spreder god energi. Jeg har faktisk illustreret situationen på tegningen. En anelse karikeret måske, men sådan så det ud i mit hoved. Men jeg havde jo lovet den til hende, så jeg var dødforvirret og vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Til mit store held kunne vi ikke få det til at passe med afhentning, så jeg endte med at forære sofaen til en familiefar, der lige havde hentet sin søn til fodbold. Lykkelig slutning på en decideret kattepine, synes jeg. 😉

Nu vil bælle en kop kaffe og tage søndagsjoggerne på. Anna kommer og lufter mig om lidt. Det er nok meget sundt. Hav en dejlig søndag, mulle! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS ORD #3: TEENAGER