5 ting jeg har lært hos Bloggers Delight

Det gode og det dårlige // 11

Hej Anne,

Jeg vil gerne starte dagens indlæg med at beklage ovenstående billede. Det er et åndssvagt udtryk jeg fyrer af, jeg kan godt selv se det. Det er taget sidste søndag kl. 21.44 foran mit spejl i stuen. Jeg var træt. Både sådan rent fysisk, men også lidt af mig selv – deraf de lukkede øjne. Grunden til, at jeg byder dig det alligevel er, at jeg følte, at det var på sin plads at præsentere mit famøse pandehår her på bloggen. Jeg har jo fablet en del om det (og vil gøre det igen lige om lidt), men ikke fået vist det frem. Så her er det altså. På en ganske ok hårdag vel at mærke.

Men ja.. som du kan forstå, er det i dag en uge siden, at jeg tog ovenstående billede – og meget vand er løbet gennem åen siden da. Jeg har haft en begivenhedsrig og overordentlig god uge, som jeg meget gerne vil give dig en guided tour gennem i ugens det gode og det dårlige. Og ganske som jeg plejer, er jeg elendig til at lave en glidende overgang til selve listen, så nu går jeg altså bare igang.

DET GODE: 

  • Jeg startede ugen med at drikke kaffe og spise cookies med dig. Dine hjemmebagte cookies. Okææææj, de var gode, Anne. Det var selskabet også, og idéudviklingen. Og vores lille snak om blogprojektet har givet mig nyfunden inspiration og lyst til at skrive herinde igen. Så fedt! Og jeg kan mærke på din aktivitet på bloggen, at du har haft det lidt på samme måde. Så kører det!
  • Jeg har fundet en hårbøjle, som kan camouflere mit pandehår på de dage, hvor det har sovet dårligt og nægter at arbejde sammen. At jeg ligner en, der går i 4.b er selvfølgelig lidt nedtur, men opvejes af det faktum, at det er meget nemmere at sætte end det fasionable hårbånd. Jeg går med hårbøjle og jeg står ved det.
  • Jeg har facet min frygt og været i IKEA for første gang, siden min visdomstand valgte at forråde mig blandt billige lamper og kødboller. Jeg var afsted med min ven Lasse, og det var en bragende succes. Jeg fik både købt en sukkulent og nye servietter OG ernæret mig i budgetvenlige grøntsagsboller. Og jeg tog hjem uden tandpine. Great success!
  • Jeg har skiftet Klovn ud med “De sjældne danskere” på løbebåndet og OMG, jeg elsker det program. Hold kæft nogle skønne børn. Jeg kan slet ikke stå for dem.
  • JEG HAR KØBT EN NY SOFA! Den er grøn og SÅ pæn og jeg får den hjem på torsdag. Jeg glæjer mig.
  • Fredag hjalp jeg til, til Generation Food Award på Israels Plads. Det var en virkelig sjov aften, hvor jeg fik mødt flere af mine store idoler. Jeg nævner i flæng: Timm Vladimir, Lola (hende den kloge fra Go’ Morgen DK), Anya og den kommunikationsansvarlige fra Fødevarebanken (hehe). Arrangementet sluttede kl. 21, men medarbejderne fortsatte festen bagefter og jeg var først hjemme kl. 3 om natten med lidt for meget champagne i blodet og en begyndende hovedpine. Wooorth it.
  • Jeg har fået virkelig mange komplimenter for mit hår i den forgangne uge. Det er som om, at folk kan mærke min hårsårbarhed og derfor kompenserer med ekstra komplimenter. Det er en kærkommen sideeffekt, som gerne må blive ved, indtil frontgryden er vokset ud igen.
  • Jeg har holdt helt og aldeles datefri og det har været BEFRIENDE!

DET DÅRLIGE: 

  • Jeg har mistet lysten til at træne. Jeg gider simpelthen ikke afsted. Jeg ved ikke, hvad der sker, men det er ret frusterende. Nu har jeg meldt mig ind i Crossfit i to måneder i håbet om, at lidt luftforandring vil hjælpe. Alternativt må jeg få mig en ny hobby.. Måske jeg skal begynde at male, ligesom dig?
  • Jeg er broke. Og måneden er kun lige startet. Og vi skal købe en bogpakke til 2000 kr. på studiet. Op ad bakke.

Det var det. Lyder det ikke bare som en god uge? Og for lige at sætte prikken over i’et, skal jeg bruge min søndag på at spise porregratin med min brormand og min famse. Det er sgu i orden.

Hav en skøn søndag, Annelicious. Vi ses til studiestart i morgen, yikes 😀 <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 ting jeg har lært hos Bloggers Delight