UGENS ORD #1: SUNDHED

5 ting jeg har lært hos Bloggers Delight

Billede af mig, der er på arbejde

Hej Anne,

Jeg har lige fået en email fra Postnord om, at jeg kan hente min pakke i pakkeboksen.  Det der ligger og venter på mig er bogen med den spændstige titel: “Innovative studerende” – den bog, vi skal bruge til første forløb på studiet, som starter på mandag… PÅ MANDAG!

Fra på mandag skal vi nemlig være ægte fuldtidsstuderende igen efter et halvt års praktik. Og det er med alt hvad det indebærer af lektier (eller orientering i stoffet, som Michael kalder det), madpakker og “hold nu OP, hvor er det interessant, det du siger lige nu“-øjne til læreren over kanten af computeren, mens der netshoppes og spilles bubblestruggle.. EJ. Ville jeg aldrig gøre. Hader bubblestruggle.

Jeg glæder mig, for som du ved, elsker jeg vores studie. Men jeg er sgu også lidt presset over det, for det betyder, at jeg ikke kan være lige så meget hos Bloggers Delight, hvor jeg har brugt en relativt stor del af mine vågne timer det sidste halve år. Det har været et godt halvt år, og jeg har lært helt vildt meget. Og tænkte jeg, at jeg ville fejre med en liste (what else?). Jeg vil hermed gerne præsentere dagens liste, med det mundrette navn:

5 ting jeg har lært som praktikant hos Bloggers Delight

1. Praktikdellen er en ting
Frokostordning er fedt. Jeg har fået min livret til frokost hver eneste dag: buffet. Desværre har jeg endnu ikke lært at praktisere mådehold, når jeg står overfor en buffet – så jeg har spist min egen vægt i frokost. Hver dag. I et halvt år. Det kan mærkes på bæltespændet. Det har helt 100 været worth it, men det er måske meget godt, at jeg skal tilbage til madpakkerne igen for en stund. Mest fordi jeg ikke har råd til at købe nye bukser.

2. Hver dag er en god dag med gode kollegaer
Nogle dage er alting bare lidt opad bakke. Sådan er det bare. Du laver stavefejl i alle vigtige mails, du forstuver hånden på et sidespejl på vej til arbejde og går rundt med Tivoli åben en halv dag = øv! MEN jeg har lært, at hvis du har fede kollegaer omkring dig, kan end ikke sådan en trio ødelægge det gode humør. Og der har jeg altså været heldig. Jeg har haft de bedste kollegaer hos Bloggers Delight – og de har seriøst gjort hver eneste dag til en fest – og jeg kan ikke mindes en dag, hvor jeg er gået sur hjem. Det er altså fedt!

3. Jeg er faktisk et struktureret menneske
Inden jeg startede hos BD havde jeg ikke rørt en kalender. Ikke fordi jeg kunne huske alt, men jeg havde ligesom bare affundet mig med min skæbne som ustruktureret og semi-kaotisk. Det var en del af charmen, og jeg har altid klaret den og overholdt alle deadlines alligevel. Men når man pludseligt skal overskue 20 kampagner på samme tid, bliver en smule struktur pludseligt en ret fed idé.. nærmest lidt en nødvendighed. Og jeg kan sgu godt finde ud af det! Jeg kan faktisk have “mange bolde i luften” på samme tid – som man siger. Og jeg kan lide det. Hvilket jeg faktisk synes er endnu federe at have fundet ud af. Så hvis du skal have struktureret noget, Anne, så siger du bare til, ik?

4. Karriere er fedt.
Jeg har aldrig rigtigt drømt om at gøre karriere. Selvfølgelig har jeg gerne ville have et godt job, men jeg har ikke tænkt, at jeg ville blive et karrieremenneske. Men efter at jeg har været hos Bloggers Delight i et halvt år, kan jeg mærke en lille sommerfugl baske i maven, når jeg tænker på min fremtidige karriere. Jeg tror, at det er fordi, jeg har været omgivet af så mange seje mennesker, som har gang i alt muligt – OG at min faglige selvtillid er blevet styrket helt vildt af at få ansvar og successer. Det har givet mig blod på tanden og nye drømme.

5. Jeg elsker at arbejde.
Det er lidt i forlængelse af forrige punkt. Jeg kan virkelig, virkelig godt lide at arbejde hos BD – og når jeg har fri, arbejder jeg alligevel. Sådan har det ikke altid været. Engang følte jeg, at hvert sekund jeg var på arbejde stjal værdifuld tid fra mit “ægte” liv. Selvfølgelig har det rigtig meget (hvis ikke alt) at gøre med, hvad jeg laver. Jeg har arbejdet meget på café, og at servere burger og steame soyamælk fik bare aldrig rigtig givet mig arbejdsboner. Nu laver jeg noget, jeg synes er sjovt. Jeg er i en virksomhed, som jeg er stolt af at repræsentere. Mine kollegaer er fucking bomb og min dag bliver bedre, når jeg er på arbejde – hver gang. Og det har fandme været fedt at opleve.

Det var det. Min centrale læring fra praktikken. Praktikperioden har helt 100 været en af de mest lærerige perioder i mit liv – og jeg er virkelig taknemmelig for alt det, Bloggers Delight har givet mig af læring, oplevelser, grin, sparring og selvtillid. TAK BD <3 Heldigvis kan jeg stadig kalde mig selv en BD’er, da jeg har været så heldig at blive ansat som Campaign Coordinator efter min praktikperiode – og hvis der er noget, der flyder min båd disse dage – så er det sgu dét 😀

Møs

1 kommentar

  • Jeg kan nikke genkendende til din liste i forhold til mit eget praktikforløb hos Lær for Livet! Især det med frokost. Jeg elsker frokost.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS ORD #1: SUNDHED