5 tips til godt humør

Det gode og det dårlige // 10

Hej Anne,

Glædelig søndag! Jeg håber, at du har en god én. Jeg selv havde planlagt at sove lige præcis så længe, som jeg kunne uden mit vækkeur. Min nabo havde planlagt at hamre på den væg, der er imellem hendes køkken og mit soveværelse. En slags konflikt i interesser kan man vel kalde det. Hendes interesse vandt, kan jeg fortælle dig.

Men der er jo, som bekendt, ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, for nu sidder jeg her. Lysvågen efter flere timers Safri Duo hammer-style og er klar til at sende et blogindlæg ud i æteren inden søndagen er gået (og jeg igen failer på min egen målsætning om et indlæg mindst hver søndag). Dét er sgu da meget fedt.

Min uge har overordnet været rigtig god. Jeg har lavet rigtig mange gode og glade ting, som jeg elsker. MEN den har også været krydret med lidt øv. Fx at jeg har fået klippet pandehår. Lol. Nå. Jeg uddyber på listen, så off we go:

DET GODE:

  • I mandags, da jeg stadig var ramt af the blues, kom min veninde, Karoline, på besøg. Vi drak kaffe i gården, gik tur, fik snakket om lyfe og spiste kage til aftensmad, mens vi sad på mit køkkenbord. Da vi sagde farvel sent om aftenen, var jeg glad og varm om hjertet. Hun er guld værd.
  • Tirsdag fortsatte i samme spor. Der var jeg nemlig ude at besøge mine bedsteforældre i deres kolonihave sammen med min mutti. Vi snakkede om, hvad der var engang, fremtiden og hvordan mennesker og mentaliteten er ændret, siden dengang min bedstemor var på min alder. Det her ved du godt, tror jeg, men jeg siger det lige igen: jeg eeeeelsker mine bedsteforældre.
  • Jeg har forstuvet røven. Det lyder jo umiddelbart nederen, men det skete, mens jeg kørte om kap med mit gudbarn på en rutchebane i Legejunglen i Køge. Hun vandt og jeg gik mærkeligt efter, men det var nu alligevel en ret god dag 😀
  • Det her er næsten for godt til at være sandt, Anne, og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle skrive det her, men: det går fremad med min håndstand. Efter at have holde en måneds pause, fordi jeg simpelthen ikke turde vende på hovedet, med et hul i kæften, har jeg genoptaget min træning – og det går virkelig godt. Nu kan jeg stå i tre sekunder, tror jeg. Hvad siger du så?
  • Jeg har været ude at spise fint med Bloggers Delight i anledning af, at vi har fået nye kollegaer i kampagneteamet. Vi var på Spuntino på Vesterbro og jeg fik både Aperol og pizza. Og så sad jeg i en meget lykkelig sandwich mellem Ditte og Jose. Så bliver det næsten ikke bedre.
  • Jeg har spist kage hver dag. Jeg har nemlig opdaget den her opskrift, og mit liv bliver aldrig det samme igen. Seriøst, grøntsager, der smager af kage. Livet er altså godt.
  • Jeg har været sammen med to veninder fra min folkeskole. Vi boede på samme vej som børn og jeg vil tro, at jeg har brugt 80% af min barndom på at gynge med dem på legeren. Det var good times, og da vi var til folkeskolereunion for et par uger siden, opdagede vi, at det stadig er good times, når vi er samlet, så det har vi aftalt at gøre noget mere. Det synes jeg er vildt fedt.

DET DÅRLIGE:

  • Ja.. lad os bare få adresseret elefanten på domænet. Jeg har fået pandehår. Igen godt nok, men det er som om, at det bare slet ikke spiller for mig denne gang. Jeg vil da også gerne indrømme, at jeg handlede lidt i panik, da jeg bestilte tiden. De nye, søde, praktikanter og jeg havde været nede i gården for at lege ægte bloggere (se billedet) og tage outfit of the day, og jeg syntes simpelthen, at min pande lignede en landingsbane på alle billeder. Jeg ringede straks til frisøren for at skaffe min kæmpe pande et skjul, inden jeg fik fly i hovedet. Min pande fik fred senere samme eftermiddag og deeeet.. var en fejl.
  • Jeg var den type, man ikke orker at være, da vi var ude at spise med BD i torsdags. Jeg hørte mig selv spørge tjeneren “hvor kan man tage det bedste insta-billede herinde”  og råbe “I RØR IKKE DEN MAD, FØR JEG HAR TAGET BILLEDER!” af mine kollegaer. Sagen er bare den, at jeg har babysittet BD’s sociale medier, mens Alexander, som er virkelig dygtig til det, har været på ferie. Det har resulteret i mange små angstanfald og likeforårsaget stress de sidste to uger. Godt han kommer hjem i morgen.
  • Jeg har haft dateforårsaget nedtur. Jeg er træt af dating. Jeg har givet den hele armen i juli og august og nu er batteriet tomt. Jeg har været i bio, gået ture, drukket vin, spist is, glemt at svare på sms’er og selv sendt sms’er, som ikke har fået opmærksomhed. Det er fandme krævende, og nu overvejer jeg at slette tinder og bruge samme strategi som Nina 12 år og skrive en kæreste på ønskesedlen til jul. Ikke at jeg havde synderligt succes med det, men worth a try.

NÅ, det var alt for denne gang. Nu vil jeg finde ud af, hvem af mine venner der har årskort til Tivoli, så vi kan tage til hundens dag derinde. Der er det nemlig acceptabelt at spise candyfloss til frokost og hunde er ligeglade med, om du har grimt pandehår. Hvis det ikke er den perfekte prik over i’et på denne uge, så ved jeg snart ikke.

Møs <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips til godt humør