Det gode og det dårlige // 8

Det gode og det dårlige // 9

Hej Anne,

Hvordan går det? Har man det godt? Det håber jeg. Jeg selv har det meget godt. Lidt forkølet, men ellers godt, ing? Og så er jeg måske også en lille smule træt af, at der er tomt på øverste etage, når det kommer til idéer til bloggen. Normalt kommer de til mig, når jeg cykler, men de to sidste uger har mit fulde fokus ligget på at trampe igennem i pedalerne, så jeg kan beholde min (selvudnævnte) titel som distriktets hurtigste cykelrytter. Min lille sygdomsperiode har udfordret mit kardiovaskulære system, og jeg har tre gange i den forgangne uge set baglygter forsvinde i horisonten på konkurrenter, som ikke opfylder mine “ok, så overhal da”-kriterier. Den kan jeg simpelthen ikke have siddende på mig, så den ilt jeg normalt bruger til at skrive mentale blogposts, bliver for tiden kanaliseret direkte ned i skinkerne, så jeg igen kan iføre mig den gule førertrøje. Det vender forhåbentligt snart.

HELDIGVIS for min blogkarriere bliver det jo søndag en gang om ugen – og smart som jeg er, har jeg skabt mig et lille koncept, som gør, at jeg kan komme herind, skrive ting ned i punktform og krydre det med en anekdote eller to og på den måde stadig kalde mig blogger (ikke at jeg gør det. Mens folk kan høre mig i hvert fald)… Dét er altså smart, synes jeg selv. Næsten så smart, at det kvalificerede sig til en plads på opturslisten. Nå, lad os se på det:

DET GODE: 

 • Jeg har genfundet kærligheden til spidskålswraps. Ok, det var en rimelig tam start, men sidder stadig med kål mellem tænderne, så glæden var så allestedsnærværende, at den måtte på som det første. Jeg har fået retten tre ud af syv af ugens dage – og den er især go med broccoli og aubergine bagt i ovnen og en helt sløj hvidløgsdres fra Rema. Seriouzly – det er bedre end det lyder.
 • Når jeg ikke har spist spidskålswraps, har jeg proppet mig med bland selv slik. Jeg talte lige efter i går og jeg har den forgangne uge spist bland selv slik fire gange. Den ene gang blandede jeg kun for 3 kroner, vil jeg lige påpege, men det tæller stadig – og fire gange slik på en uge har altså været med til at gøre mit liv til et godt liv.
 • Jeg har hængt retti meget ud med min gode ven Shala. En af mine allersjoveste venner. Du kender ham sikkert – han har været i tv to gange eller sådan noget. Vi var i fitten tirsdag. Fredag drak vi alko-fri bajer, dansede og tog på pingpongbar. Lørdag sendte jeg ham en besked om,  at han skulle se det, der var på TV2 og fem minutter efter ringede han på min dør med sin madpakke i hånden og klipklappere på fødderne, fordi han ikke selv havde TV2. Det har fandme været hygge.
 • Temperaturen tillader endelig mindre blotteragtige outfits igen. Forstå mig ret, jeg elsker varmen og har lidt krise over, at den er skredet for nu, men den har virkelig affødt mange kriser – både tøjkriser og eksistentielle kriser. Er jeg en pige, der går i cheeky shorts i offentligheden? No more my friend, no more.
 • Noget af det allerfedeste i denne uge har helt klart været nyheden om, at folketinget nu skal tage stilling til formodet samtykke til organdonation efter et borgerforslag opnåede 50.000 stemmer i dag. Det er virkelig fedt.

DET DÅRLIGE: 

 • Sygdom. Også selvom det kun sidder i snuden på mig, så er det fandme altid så nederen. Måske jeg skulle stille et borgerforslag om en statsstøttet og dybdegående undersøgelse af mit helt umulige immunforsvar.
 • Jeg må ikke spise slik i resten af august. Det er et væddemål jeg lavede med Shala, mens jeg sad med knytteren i posen og ledte efter posens sidste lakrids. Det har taget overhånd. Det må stoppes. Hvis jeg taber væddemålet, har Shala besluttet, at jeg skal spise to kg slik på 10 minutter som straf. En straf som umiddelbart modarbejder væddemålets formål, for lyder det ikke rimelig fucking awesome at åbne svælget og køre en slikbong? Det synes jeg.

Okay.. Jeg har lige indset, at jeg har skrevet ordet “slik” seks gange i dette indlæg, jeg stopper her, inden vi når op på 10. Jeg lover dig, at jeg vil forsøge at gemme lidt ilt til hjernen på næste uges cykelture, så jeg kan præstere bare en kende bedre herinde snart. Men indtil det.. bare wif me.

Kys <3

2 kommentarer

 • BD-admin2

  Kom lige med en opskrift på de spidskålwraps.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Kære BD-admin2,
   Som du ønsker, skal du få. Du kan godt begynde at glæde dig!!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode og det dårlige // 8