Lidt om det der fandens dating

Det gode og det dårlige // 8

Hej Anne,

Ups – så var jeg sgu for sent på den igen, hva? Det var ikke med min gode vilje, men jeg kan fortælle dig, at min hjerne var 0% produktiv i går. Jeg har nemlig haft mig en god gammeldags festlig weekend, hvor jeg har råbt for meget og sovet for lidt. Det har været skønt, men i går betalte jeg prisen med en hjerne, hvis største bedrift var at vælge slik til min genopstandelses-pose fra Sukkertoppen.

I nat har jeg sovet hele otte timer, og jeg begynder igen at kunne danne nogenlunde meningsfulde sætninger. Og den genfundne kompetence vil jeg bruge til at give dig en guided tour gennem det gode og det dårlige, der hændte mig i uge 31. Jeg kan røbe, at det overall var en rigtig god en af slagsen.

DET GODE: 

 • Jeg har set rigtig mange af mine yndlingsmennesker i den forgangne uge. Og som jeg skrev i sidste uge, så er det altså bare noget, der får mit optursbarometer til at bonge helt ud.
 • Jeg har fx brugt en hel dag på at forsøge ikke at græde af glæde, da jeg hang ud med mit gudbarn, hendes lillebror og deres mamma. Jeg har svært ved at finde på noget, der er federe, end at hænge ud med dem (se selv hvor søde de er på billedet).
 • Jeg har haft første dag på mit nye job hos Bloggers Delight. Eller.. jobbet kender jeg. Jeg har trods alt brugt ca. 37 timer om ugen på det kontor det seneste halvår. Men nu er jeg sådan ægte ansat og tjener skejsere på at lave dét, jeg har syntes var fedt at gøre gratis indtil nu. Det er altså ret optur.
 • Jeg har været på Reffen og fået en is med blomster på. Nu har jeg godt nok indtaget min fair share af is denne sommer, men det har altså primært været Remas discountversion af raketisen. Jeg anser derfor en is med blomster som en gedigen upgrade på isfronten.
 • Jeg har været til reunion med min gamle folkeskoleklasse, da det i år er 10 år siden, at vi drak os ned i Asti og kastede karameller med overhånd efter de børn, der havde været irriterende i løbet af årene. Det var sjovt!
 • Jeg har ved samme anledning erfaret, at jeg på de 10 år er blevet en markant bedre rundboldspiller. Jeg fik -hvis jeg selv skal sige det – leveret nogle rimelig imponerende slag, som jeg er sikker på, havde kvalificeret mig til førsteholdet dengang i skolegården. OG jeg lavede en befrier. Desværre havde vi ingen døde og spillede ikke med køleskab, men jeg tager den personlige sejr med mig i rygsækken alligevel.
 • Jeg har fundet ud af, at jeg er blevet dygtig til at feste uden at drikke. Jeg har i ret lang tid været alko-fri (med undtagelse af den ene gang for et par uger siden, hvor jeg drak mig så fuld, at mit immunsystem gav op på mig og kvitterede med en tandbyld dagen derpå) – men har holdt mig fra at gå i byen, fordi jeg ikke lige kunne overskue det. Denne weekend har jeg festet to gange uden at være crunk og det har været en stor succes!
 • Okay – vi slutter af på den vigtigste og største optur ugen bød på: Jeg har slået PR i dødløft. Jeg kan nu løfte 90 kg i konventionelt dødløft. Det er jeg stolt af – især fordi hele episoden med min skabede visdomstand jo tog lidt på kræfterne. I’m baaaaack!

DET DÅRLIGE

 • Jeg har erfaret, at jeg lige er sagen for mænd, som søger en kvinde, de kan få lov til at binde, piske og udleve 50 shades fantasier med…… Jeg har i hvert fald fået fire superlikes fra anonyme S/M-profiler den seneste uge. Hjælp.
 • Jeg er stadig en elendig opgiver i rundbold. Alt, hvad jeg formåede at præstere, når jeg var på indeholdet, blev gjort gevaldigt til skamme, så snart jeg var på udeholdet og skulle agere opgiver. Jeg tror, at mit hold til tider mistænkte, at jeg holdt med modstanderne, fordi min famlen efter bolden ved flere lejligheder tillod befriere… hov. Og så forstuvede jeg min lillefinger på bolden. Så det er jo godt nok jo.
 • Jeg er blevet megabange, efter jeg læste denne artikel om, hvordan vi allerede nu har brugt jordens ressourcer for 2018. Det er SÅ skræmmende og jeg bruger meget tid på at tænke over, hvordan jeg selv kan leve mere bæredygtigt. Lige nu prøver jeg primært at spise så lidt kød som muligt og spare på vandet og begrænse min brug af plast. Hvis du eller andre har nogle gode tricks, må du megagerne skrive dem i kommentarfeltet!

Nå, tak for nu, Annepigen. Vi skrives snart. Møøøs <3

Klassefotoet – stadig en komplet umulig disciplin. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om det der fandens dating