10 ting - i anledning af Nina-Nytåret

Det gode og det dårlige // 7

Hej Anne,

Så blev det søndag igen (er jeg ret sikker på.. sommerferiehjerne, du ved). Jeg synes, at tiden går så voldsomt hurtigt og det føles som om, at jeg sidder og skriver de her Det gode og det dårlige-indlæg hveranden dag – hvilket bloggen måske også afspejler lidt for tiden 😉 Jeg er gået lidt på ferie, men jeg forsøger altså stadig at udtænke indlæg jeg kan spamme dig med 😀

Nå, men hvorom alting er – uge 30 er ved vejs ende og betyder, at vi igen skal til det. Det har været en dejlig uge, men du ved, at jeg bedst kan udtrykke mig i punktform, så lad os bare komme til det 😀

Det gode: 

 • Jeg er i bedring og har ikke ondt mere. Det er nok ugens største optur – primært fordi det har tilladt mig at lave sjove ting igen.
 • Jeg har set en masse af mine venner i denne uge – og dét er altså noget, som giver point på plus-kontoen, kan jeg sige dig. Jeg har været på Ofelia Beach med Karoline, spist is på Bryggen med Anna, gået København tynd ved solnedgang med Lasse (billede), flygtet fra truende skyer i går med Amalie, set Evan den Almægtige med Mathias og badet på Bryggen med først Jose og senere min elskede bror. Bingo!
 • Jeg er kommet igang med min træning igen og ahmagawd det har været fedt og helt enormt tiltrængt. Min dag bliver altså bare lige 50% bedre, hvis jeg får klemt en træning ind.
 • Jeg har købt en af Københavns allersidste blæsere og det føles som om, at jeg har fanget den mest sjældne og eftertragtede Pokémon – den er en milliard værd. Havde det meget My precious-agtigt, da jeg cyklede hjem med den fra Nørrebro Bycenter og skulede ondt til alle, der bare så meget som kiggede på den. Du ska æk prøve på noget, fister!
 • Jeg har fået en lillebitte tanline efter et par dage i solen. Det føles helt mærkeligt ikke at gå rundt med en forloren tan for en gangs skyld. Okay tan og tan – jeg er jo stadig bare mit solforskrækkede gamle jeg, som har smurt mig helt overdrevet ind i solcreme, men stadig – man kan se, at jeg har været udenfor hulen og det gør mig glad.
 • Jeg har set EM i amerikansk fodbold. Jeg havde det rimelig vildt over VM i fodbold og var mildest talt i oprør, da det sluttede (og så med sådan et elendigt resultat!), så jeg kan godt love dig for, at der blev danset en sejrs-macarena i køkkenet, da jeg fandt ud af, at jeg kunne streame EM-kampene i verdens fedeste sport lige her.
 • Jeg kan drikke kaffe igen. Den behøver vist ingen uddybning.
 • Jeg er startet forfra på Tinder. Så nu er der lagt i ovnen til en frisk omgang swipe-forårsaget karpatunnel og akavede kaffedates – YAY.
 • Jeg fik en kommentar på mit sidste indlæg! Det gør mig simpelthen så glad når det sker 😀

Det dårlige: 

 • Jeg har stadig et stort hul i tandkødet, der hvor min visdomstand sad engang. Det er ikke rart og det ligner virkelig et sted, man ikke må gå hen uden en voksen. Det gør ikke ondt, men det besværliggør unægteligt mine spisesituationer lidt. Uden at sige for meget, kan jeg afsløre at blomkålsris ikke lige er sagen, og at jeg er meget taknemmelig for den skyllesprøjte jeg har fået af min tandlæge.
 • Jeg er blevet en slapsvans i fitness. Det gør ondt. Mest på mit ego.
 • Er det bare mig, eller er det 400 gange sværere at holde sin lejlighed ren om sommeren? Det er en ren Sisyfos-situation. Det kan selvfølgelig skyldes, at mine Birkenstock fungerer som udendørssko, når jeg er udenfor og sutsko, når jeg er hjemme.. men stadig!

Alt i alt: vinderuge. Jeg er glad. Det håber jeg også, at du er, min søde veninde. Vi skrives snart <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting - i anledning af Nina-Nytåret