Det gode og det dårlige // 5

Det gode og det dårlige // 6

Skibet er ladet med fagbøger og bæmund

Hej Anne,

Jeg tjekker bare ind for at fortælle dig, at det er gået ned ad bakke med min tand. Stejlt ned ad bakke faktisk. Jeg fik den opereret ud torsdag formiddag med en bedøvelse, der svigtede.

Nu sidder jeg så fire dag efter  med et gabende hul, hvor kilden til mine gode karakterer engang sad (ej… jeg synes ikke engang selv den var go). Hullet nægter simpelthen at vokse sammen og jeg har derfor formentlig fået noget der hedder “dry socket”,  hvor kæbeknogle og nerver er blottet. Det er nederen og jeg skal til tandlægen om fire timer.

Min kæbeknogle startede sit stripshow i går eftermiddag, og jeg var derfor 0% in the mood til at skrive ugens “det gode og det dårlige”. Derfor er jeg her nu – for jeg vil forsøge at få skrevet det ned hver uge. A promise is a promise. Også med et krater i kinden.

Jeg vil dog lige advare om, at jeg ikke har oplevet synderligt i den forgangne uge, da jeg primært har ligget i hhv. tandlægestol og min seng. Men altså… Det kan vel også noget. Jeg prøver i hvert fald at få vredet lidt ud af ugen, og vi starter med:

DET GODE: 

 • Jeg har hængt ud med min søde far, som kom på besøg tirsdag til torsdag. Han sov på min sovesofa og det var så hyggeligt at have besøg.
 • Jeg blev vurderet til at være under 18 af en læge, som syntes, at jeg skulle gå til børnetandlægen med min tand. Øjencremen virker – wuwuwuw! 😉
 • Jeg har bidraget til personlige successer på cykelstien! Jeg cyklede nemlig selv hjem efter min operation i torsdags og aldrig er det gået langsommere. Jeg stod bogstaveligtalt stille i luften et par gange på turen. Det medførte, at jeg lod de 9/10, som normalt aldrig får lov til at overhale mig, få den lille succes. Selv tak, gutter <3
 • Blandingen af hamsterkind og at være ny-opereret gjorde det nemmere end nogensinde at blive hjemme i hulen. Og her er vitterligt intet at lave. Det blev derfor en direkte festlig overspringshandling at skrive på min praktikrapport – bare ligesom for, at der skete noget andet end tv og søvn. Nu er den færdig, afleveret og ude af verden. Det er da meget fedt.
 • Der var Skyr på tilbud i Netto i sidste uge. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at jeg ville forsøge at holde mig over 2009-standarden i dette format – men når man kun kan indtage flydende føde og har lagt 5700 kr. af sit SU-budget hos en tandlæge indenfor én uge  – bliver sådan et faktum pludseligt en ægte optur.
 • Jeg er blevet en sindssyg crossfitter! I hvert fald i hovedet. For når jeg ikke selv har kunnet træne, har jeg set andre gøre det. Jeg har derfor støvsuget Netflix for dokumentarer om træning, og FUCK hvor er de seje de atleter i filmene. Find dem her og her.
 • DR har lagt alle sæsoner af SKAM op igen. Det faktum, tænker jeg, gør os alle sammen lidt gladere.
 • Min mor har igen i denne uge bevist, at hun er verdens bedste mor. Hendes omsorg virker seriøst som den bedste smertestillende.

Det dårlige: 

 • Jeg savner min træning så meget, at jeg har været tæt på at græde flere gange.
 • Fredag aften følte jeg mig frisk nok til at gå en tur med Rebekka. Inden jeg gik spejlede jeg lige mit make-up frie ansigt og blev enig med mig selv om, at jeg da så meget godt ud.  Dét kunne jeg godt være bekendt. Da jeg mødte Rebekka konkluderede Rebekka, at man godt kunne se, at jeg havde været lidt igennem. Hun kaldte mig ikke grim direkte, men jeg taler altså flydende “mellem linjerne” og den var ikke til at tage fejl af.
 • Jeg er alvorligt træt af flydende kost. Og antibiotika. Og min sofa og mit tv.

Nå… jeg smutter. Jeg har en masse SKAM, jeg skal have set. Dagens KPI er, at jeg skal nå igennem anden sæson.
Vi seeees <3

Lige en lille opdatering:

Kl. er nu 14.54 og jeg er hjemme fra tandlægen. Det var falsk alarm og altså ingen dry socket til mig.
Jeg har det sådan her lige nu:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode og det dårlige // 5