down for maintenance

Det gode og det dårlige // 5

Snydebillede fra en dag før jeg blev et hamster

Hej Anne,

Først vil jeg gerne sige tak for tålmodigheden i går. Den sætter jeg pris på.  Dernæst vil jeg gerne fortælle dig, at det der med at have en hævet kind er lige dele underholdende og super skrækindgydende. I de øjeblikke, hvor jeg troede på, at tilstanden var midlertidig, kunne jeg næsten ikke få nok af at se mig selv i spejlet og tage billeder af mit kæmpeface, som jeg sendte til mine venner (både for at underholde, men også for at inkassere hårdt tiltrængt ynk). Men når tvivlen om, hvorvidt denne kindstørrelse ville ende med at blive permanent og at jeg potentielt skulle have nyt profilbillede på tinder, i et kort sekund indfandt sig, lå jeg i og rokkede i fosterstilling i min seng. Og ringede til min mor og sagde “HJÆÆÆLP MIG MOOOOAR”. Min søde – og ualmindeligt tålmodige – mor bad mig om at ligne hende bare en smule på dette punkt og væbne mig med tålmodighed. Antibiotikaen skulle jo lige have lov at virke.

Og ganske som min mutti forudså, vågnede jeg i morges til bedring. Jeg kan ikke løbe fra, at jeg stadig ligner en hund, der har haft uheldigt stor succes med en hvepsejagt, men smerterne er mindre. Og feberen er nogenlunde væk. WUW.

Nå, men når nu jeg har det lidt bedre, tænkte jeg, at jeg ville tjekke ind og levere den omgang “det gode og det dårlige”, som du blev snydt for i går. Jeg håber, at jeg kan huske noget af det gode, og at det ikke bare ender i en omgang ynkesuppe… vi får se.

DET GODE: 

 • Ved ik. Jeg har jo været pissesyg. Eeeeej hehehehehe.
 • Jeg har fået hængt retti meget ud med min dejlige mor. Først over en kop kaffe og en sludder i mandags og sidenhen til uendelige mængder omsorg, forkælelse og aen på kinden (den raske af dem). Det har virkelig været dejligt og jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden den dame.
 • Jeg har fået sommerferie – og det er dejligt. Jeg har ingen rejseplaner, så den kommer bare til at byde på afslapning, badning, træning og måske en lille drinkz.
 • Jeg har jo taget mit livs første strict chinup. Og det er jeg faktisk helt overdrevet stolt af, især fordi, jeg ikke har trænet det i laaange tider. Og jeg føler altså, at jeg er en tung dame, så jeg må være blevet stærk.
 • Jeg har set min megaseje kusine, Freja, spille koncert til Copenhagen Jazz Festival. Hun spillede i torsdags på Studenterhuset og hun er bare så mega, mega dygtig og sej. Jeg blev ret rørt, da jeg sad der, for hun har bare drømt om det her lige siden vi var børn. Og selvom det da var lidt irri, at hun hellere ville spille klaver end gynge, da vi var børn, så giver det mening nu – og jeg tilgiver hende 😉 Du kan forresten høre hende musik her.
 • Jeg drak mig en ordentlig kæp i øret i fredags. Det er egentlig ikke særlig optursagtigt, men jeg tror på en måde, at det var godt. Jeg skal jo holde mig igang ik? Så jeg kan snakke med.
 • Jeg var i IKEA med min veninde, Anna i lørdags inden tandhelvedet brød løs. Primært for at spise. Og  jeg nåede heldigvis at få taget for mig af deres kulinariske tilbud derude. Jeg tror næsten, at det er mig, der holder hjulene kørende i den biks. Hvorfor smager svensk mad serveret på bakke bare bedre?
 • Jeg har levet af is og blødt brød. Min elendige tandstatus har nemlig sat en helt naturlig begrænsning for, hvor mange grove grøntsager, jeg har kunnet indtage = ca. 0. Jeg har derfor over weekenden ernæret mig på sodavandsis og boller med smør. What a time to be alive <3
 • Jeg ser dig i morgen 😀 Og det glæder jeg mig til.

DET DÅRLIGE:

 • Jeg har været på arbejde hos BD i halvanden ugen uden Jose. Det har været meget hårdt for mig, da vi på kontoret lidt går for at være en package deal. Det er meget uvant for mig at udøve armkrog i det omfang vi har gjort det, men man vænner sig sgu til det. Så det har været lidt tomt <3
 • Jeg er på antibiotika. Jeg hader det lårt og vil virkelig ikke tage det, medmindre det er yderst nødvendigt. Det var det desværre denne gang.
 • Jeg er, qua ovenstående, blevet tvunget i alko-rehab. Den ene pille jeg tager, fungerer nemlig ligesom antabus. Lige oveni min ferie – det er klart. Så meget for at være tilbage til ungdommen 😉
 • VM er slut. Og Kroatien tabte finalen. Jeg siger ikke, at jeg græd, da Frankring kom foran 4-1… men jeg siger heller ikke, at jeg ikke gjorde. Jeg ved ikke helt, hvorfor jeg pludseligt holdt så brændende med Kroatien – måske fordi jeg på mine interrails i 2013 og 2014 fandt ud af, at is er skidebilligt indenfor deres landegrænse.. Jeg er ikke sikker, men jeg var i hvert fald svært utilfreds.

Nå.. der var da lidt der ikke havde med min tand at gøre. Nu vil jeg hoppe i bøgerne igen – jeg har en praktikrapport, der skal skrives 🙂 Vi ses i morgen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

down for maintenance