RE: I dag har jeg..

down for maintenance

Hej Anne,

Dette er bare en lille servicemeddelelse. Du sidder sikkert derhjemme og trykker refresh i ét væk i håbet om, at ugens “det gode og det dårlige” kommer op. Men her må jeg desværre skuffe dig. Jeg ligger nemlig med et dunkende hamsteransigt og har det retti skidt. Jeg har fået infektion i en visdomstand, som var på vej ud. And it ain’t pretty.

Derfor er der en lille delay på denne uge. Men jeg har ikke glemt dig. Hihi.

God bedring til mig og knus og kram (med min højre side) til dig.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE: I dag har jeg..