Sådan nailer du din allergi

RE: I dag har jeg..

Hej Anne,

I går skrev jeg jo, at jeg havde droppet at udgive min log over min tirsdag, fordi den simpelthen ikke havde blogmaterial. I samme ombæring fik jeg semi-lovet dig, at jeg i stedet ville dele min onsdag med dig. Og nu sidder jeg så her igen.. Med en onsdag på hånden, som var ualmindeligt onsdags-agtig. Vildt dejlig for mig, men potentielt superkedelig for dig. Jeg har dog besluttet mig for at dele den med dig alligevel. For det er jo dem, der er flest af – hverdagene – og derfor er det nok også mest retvisende, at jeg deler netop sådan en 😀 Så kan jeg forsøge at fange en festdag en anden gang 🙂

Bilag 1

Onsdag d. 11. juli 2018:

07:30: Vækkeuret ringet. G-lem det. Jeg sover videre.

08:00: Ok så. Nu har jeg travlt, men det var worth it. Tjekker insta. Har fået to nye følgere over natten. En naturfotograf og en produktside for en forskønnende creme til babbelutterne. Velkommen til, frenz.

08.05: Efter en truckervask med karkluden, får jeg klasket deo i armhulerne og øjen- og solcreme i fjæset. Jeg er jo, som du ved, panisk angst for, at mit udseende skal afsløre, at jeg nu ikke er i start-tyverne længere. Jeg vil jo bare gerne være ung med de unge, Anne.

08.19: Kaff’tid. Det blir en god omgang Nes med rismælk i dag.

08.21: Jeg smider make-up i skallen og lytter til Go’ Morgen DK imens – og til denne kan jeg servere et lille funfact: Min største drøm var i mange år – og er måske stadig lidt – at blive vært på Go’ Morgen Danmark. Yes.

08.33: Leder febrilsk efter min telefon, som jeg ikke har set ubehageligt længe (ca. 28 minutter). Går ud for at se, om jeg har skyllet den ud. Finder den på badeværelseshylden. Drager et lettelsens suk.

08.40: Pakker min taske. Jeg tager alt det vigtigste med: en iskaffe på dåse, min GET FIT OR DIE TRYING(!!)- drikkedunk og min computer.

08.45: Bruger et par minutter på at vurdere, om jeg er et hattemenneske i dagens anledning (se bilag 1). Lander på: nein.

08.49: Hopper på Mary. Hatteseancen har gjort, at jeg er lidt for sent på den. Cykler i rivravruskende fart mod Trommesalen med Minds of 99 i ørerne.

09.03: Ankommer til kontoret. Svedende.

09.05: Brygger dagens anden kop kaffe og skærer et æble i både i køkkenet.

09.14: Giver mig i kast med dagens arbejde. Jeg tjekker mails, sender links til content og skriver + sender briefs ud til bloggere.

10.27: Tager dagens første glas saftevand. Den er med jordbærsmag og fra Rema.

11.43: Dagens højdepunkt: frokost. Daniel, Alexander og jeg powerwalker om kap ned til buffetten. Vil jo ikke se for ivrig ud, når jeg passerer Downtown på vejen, så løb er ikke en mulighed. Jeg kommer på en tredjeplads. Bittert.

12.05: Tilbage på pinden. Svarer i support, mailer med kunder, opdaterer afrapporteringer på kampagner.

13.31: Dagens andet glas saftevand. Snacktrangen melder sig.

14.50: Ditte og jeg går i Rema for at købe is til kontoret. Vi køber raket-is.

15.59: Jeg fortæller Line, at nu kan hun altså godt regne med, at jeg er den der er skredet LIGE OM LIDT.

16.00: Freedom! Jeg spurter ned til min cykel og sætter kursen mod Nørrebro. Jeg har nemlig to pakker fra H&M i pakkeboksen, som venter på mig.

16.21: Vælter svedig ind ad døren. sparker (igen i dag) mine bukser af. Prøver tøj, to par shorts og to kjoler. Tre ud af fire ting fungerer. Det er sgu da meget godt.

16:38: Tid til dagens morfar.

17:14: Vågner fra lur og sms’er med bror om, hvorvidt vi skal spise eller træne først i aften. Vi skal træne først.

18.08: Arbejder på at komme i fitnessstemning. Hører Bossy med Kelis, drikker kaffe, tager træningstøj på.

18.47: Mødes med min bror på Jagtvej. Han er netop hjemvendt efter 8 dage i Kroatien, så det var et glædeligt gensyn. Han fisker en kæmpe Toblerone op ad tasken og overrækker mig den med et stolt udtryk i ansigtet (se bilag 2). Han ville gerne have noget med hjem til mig. Jeg dør lidt indeni af søsterkærlighed.

19.02: Vi er nu i fitness og jeg laver mit livs første strict chin up. Forbavses over min egen styrke. Fejrer bedriften med knuckles med min bror.

20.39: Træner ryg og poster skidegrineren billede på insta. Gør mig klar til at bade i likes.

20.55: Vi bliver færdige med dagens træning.

21.07: Vi gør vores entre i Føtteren, hvor jeg lige hurtigt skal ha noget.  Bagefter hamstrer jeg Skyr på tilbud i Netto. Der er tale om decideret lynhurtig eksekvering, for vi er begge meget sultne.

21.20: Hjemme på sofaen. Jeg serverer mad for min brormand, som vi spiser foran fjernsynet, mens vi ser Kroatien England kæmpe om en plads i VM-finalen (se bilag 3).

22.39: Kampen er slut. Vi er begge meget glade, fordi Kroatien vandt.

23.03: Krammer min bror farvel og fortæller ham, at jeg elsker ham højere end nogen anden i hele denne verden. Han får travlt med at komme ud af døren. Ejjj. Han elsker også mig – han havde jo for helvede fragtet en Toblerone fra Østeuropa til Nørrebro, kun for mig <3

23.14: Jeg rydder op efter vores middag, fjerner makeup og kører et lag selvbruner i ansigtet. Ikke for at blive brun, men bare for at opnå en kulør, som ikke gør folk nervøse for mit velbefindende.

00.01: Jeg smider mig i sengen og skriver dagens træning ind i min trænings-logbog. Jeg kører aftenritualet og tjekker Tinder for potentielle ægtemænd.

00.08: Det var ikke overbevisende i dag. Jeg kaster håndklædet i ringen, slukker lyset og spooner min ekstradyne. Godnat.

Bilag 2 Bilag 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan nailer du din allergi