JEG HAR VÆRET PÅ DATE *OMG WHAT OMG*

Det gode og det dårlige // 4

Fin middag i fint selskab. Måske egentlig bare fint selskab. 

Hej Anne,

Så blev det edersparkemig sommer, hva? Så meget sommer, at folk vender hjem fra Roskilde med halsbetændelse forårsaget af urinstøv og klamydia pludseligt er blevet luftbårent. Det sidste tvivler jeg meget på er sandt. Men sådan et rygte må kunne redde mange parforhold efter en uge i Danmarks største udendørs swingerklub, Rosseren. Så lad os bare lades som om, at den holder vand.

Nå, jeg har jo ikke været på Roskilde, så jeg har hverken svien i hals eller.. ja, nej let’s not go there.. Min pointe er bare, at jeg er sund og rask, og at jeg har haft en dejlig uge – med både opture og nedture. Og traditionen tro, vil jeg, i anledning af hviledagen, dele både højde- og lavpunkter med dig. Vi kører:

DET GODE: 

  • Jeg har jo fået sparket gang i et stendødt datingliv. Det har jeg altså stadig lidt optur over.
  • Det går langsomt fremad med min håndstand. Og med langsomt mener jeg virkelig langsomt. Milisekunder er pludseligt blevet en måleenhed, jeg finder meget brugbar.
  • Fordi jeg ikke har været Roskilde, fungerer mine luftveje helt som de skal. Og jeg kan derfor sanse noget helt særligt – nemlig duften af sommer. Måske er det faktisk bare lugten af min deo, der har givet op på det stigende pres temperaturene lægger på den. Og at kalde det en duft er måske at forvrænge virkeligheden lidt. Men altså. Jeg kan da lugte, at det er blevet varmere…
  • Jeg har hængt ud med vores alle sammens yndlings-Rebekka i fredags. Vi drak øl, spiste aftensmad fra Rema på en trappesten og så fodbold på Stefanshus. Det var voldsomt hyggeligt og jeg grinede fra vi mødtes, til jeg måtte give op og gå hjem fordi jeg frøs om beneren. Det var fedt.
  • Jeg brugte lørdag aften på overvære parforhold genopstå fra de døde til salsaaften i Fælledparken. Jeg er dybt imponeret over, hvordan folk der normalt gemmer sig bag skærmbriller, pagehår og mande-knickers (gys) folder sig ud som Shakira og Antonio Banderas så snart der er lyskæder i loftet og Despacito på anlægget. Det var meget inspirerende.
  • Så har jeg set Lær For Livet i Go’ Morgen Danmark og skænket dig en kærlig tanke. Det er altså et godt formål, du arbejder for, Anne. Det  er sejt.
  • Jeg er gået over i mit lokale fitnesscenter for at bade, fordi jeg var for doven til at tørre badet af hos mig selv. Det var ganske vist ikke nogen spa-oplevelse og jeg var da også ved at tabe sæben i chok, når de store fyre smed vægtene i gulvet ovenover mig. Men tanken om, at jeg ikke skulle igang med svaberen efterfølgende,  gjorde det all worth it.

DET DÅRLIGE: 

  • Lad os bare starte med den åbenlyse: Tour de France er startet. Det er lort. Jeg er ganske vist på arbejde i mange af de forfærdelige timer. Men jeg er stadig dybt berørt på vegne af mine venner med sommerferie. Fy for helvede, det er dårligt tv.
  • Jeg har siden torsdag lidt af galloperende FOMO. Min far, bror, faster og fætter er nemlig taget til Kroatien, og jeg kunne ikke komme med pga. arbejde. Jeg modtager hver dag billeder af is, krystalblåt hav og min far i flamingobadering i poolen – og det er næsten ikke til at bære. Der ville jeg gerne være med dem.
  • Jeg har sovet decideret dårligt i den forgangne uge. I hvert fald to nætter. Den første pga. en fed natværmer, som forelskede sig i min øregang, da jeg skulle sove – og som var umulig at drive ud. Til sidst gav jeg op og lod den bejle til mit venstre øre hele natten. Natten efter vågnede jeg til mandestemmer i gården. Jeg tog mine “HEY, I larmer altså pænt meget gutter, styr jer”-øjne på og gjorde klar til at sende dem blikket mens jeg rullede fra. Da jeg kiggede ud, så jeg dog tre betjente i fuld uniform, med lommelygte og politihund. Jeg hørte dem sige “hvor mon han løb hen?” og så lå jeg ellers og panikkede og frygtede for mig liv resten af natten.

Og det var det. Overall en god uge – 8/10. I aften skal jeg formentlig en tur i havet med Håmse igen, og hvis dét sker, så er vi altså oppe på en solid 9’er. Det er da ikke så skidt!

Parterapi til Ricky Martin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR VÆRET PÅ DATE *OMG WHAT OMG*