Siden sidst // Jeg tømmer kamerarullen

JEG HAR VÆRET PÅ DATE *OMG WHAT OMG*

Hej Anne,

Jeg har store nyheder med herind i dag. Det vi aldrig troede skulle ske, er sket: JEG HAR VÆRET PÅ DATE!

Jeg forstår godt, hvis du tror, at jeg lyver nu – men jeg lover dig, at det er sandt.

Jeg tror, at grunden til, at det lykkedes var, at der var tale om decideret hurtig eksekvering. Han skrev til  mig tirsdag og torsdag aften mødtes vi. Det var et gammelt match fra Happn, som skrev og spurgte, om det ikke var på tide, at vi mødtes og drak et glas vin. Det besluttede jeg mig for, at det var det. Mest af alt fordi jeg følte, at det var på tide for mig at hive plasteret af og vise mig selv, at jeg altså stadig godt kan finde ud af at date.

Og det kunne jeg! Jeg tog semi-pænt tøj, sippede rosé, som jeg havde indkøbt til lejligheden (den lille “jeg skal jo op og på arbejde i morgen”-flaske til en 20’er i Rema) og tog ansvar for min del af en intetsigende samtale om det gode vejr, fitnesscenteret vi begge har trænet i og hvor de unge går i byen henne nu til dags.

Efter halvanden times tid fik jeg et godnatkys og så tog han videre i byen med drengene. Han sagde: “Vi ses” og jeg sagde “mmmmh ja dét gør vi“, og færdiggjorde i hovedet sætningen med et “nooot” mens jeg sendte Borat en taknemmelig tanke, for at lære mig dette trick. Og så gik jeg i seng for at restituere efter min middelmådige præstation i datingarenaen.

Og som jeg lå der helt udmattet i min seng, kiggede jeg lige vores korrespondance på Happn igennem – bare lige for at se, hvad der havde ført os hertil. Jeg fandt følgende:


Jeg er ret sikker på, at Happn har været inde at spise bidder af samtalen, for jeg mindes ikke, at jeg var så socialt handicappet dengang i 2015. Men alligevel.. ud fra dette uddrag kan du vel næsten forestille dig det festfyrværkeri af kemi, der udspillede sig på min sofa i går aftes 😉

NÅ, men nu er jeg igang igen. Jeg er glad for, at jeg gjorde det. Han var faktisk en sød fyr og selvom jeg muligvis aldrig ser ham igen, så fik han sparket gang i min datinglyst igen. Så tak for det, Happn-lover.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst // Jeg tømmer kamerarullen