Opskrift på en retti fitness-is

Siden sidst // Jeg tømmer kamerarullen

Hej Anne,

Normalt laver jeg jo de her “tøm kamerarullen”-indlæg, fordi jeg har forsømt vores korrespondance i lang tid og jeg derfor lige vil give dig the 411 på, hvordan det hele står til. Denne gang er det anderledes, for jeg synes faktisk selv, at jeg har været rimelig god til at komme herind og sige hej på det sidste (hihi) OG vi har jo faktisk lige catchet up irl i sidste uge. Denne gang tømmer jeg derfor udelukkende kamerarullen for at skabe mere lagerplads på min hårdt prøvede harddisk – og så lidt fordi det er hyggeligt 😉 Er du glaaar?

Siden sidst har jeg:

Taget en svingom med min mama i anledning af hendes 60-års fødseldag. Jeg vil næsten garantere, at vi her er ude at markere os til “Time of my life“. Det er nemlig én af de ting, der har bragt min mutti og jeg til den tætte relation vi har i dag: et fælles crush på Patrick Swayze i Dirty Dancing (may he rest in peace <3)

Pre-dans fyldte jeg depoterne op med retti go mad. Jeg kommer dog ikke denne anretning i hug, da jeg sad og paniksvedte over den tale, jeg skulle holde lige efter forretten. Min nervøsitet var nok lidt ude af proportioner og talen gik skidegodt.

Så har jeg sgu været i havet et par gange. Første gang var en fredag aften i juni, hvor Håmse (min gode gamle homie fra folkeren) og jeg hoppede på cyklerne og begav os ud til Svanemøllen for at tage årets bade-møddom. Jeg kom i vandet først, så jeg vil kalde mig selv aftenens vinder.

Dagen efter tog jeg til Amager Strandpark med min veninde Karoline. Det er nok en af de bedste dage jeg har haft længe. Mellem vores ture i bølgen lå vi og solede, snakkede om lyfe og kiggede på skyerne. Det gad jeg godt igen.

Jeg har været til Distortion. Og med “været til” mener jeg, at jeg var ude at vise flaget, så folk ikke kan komme her og kalde mig kedelig. Meget af tiden gik med at forsøge at undgå at ende i en mosh pit, at træde i glasskår og få nyrehug af folk, som ravede. GREAT SUCCES 😀 (ej jeg dansede også og var ung og sjov og glad. Jo jeg var så!)

Så har jeg brugt meget tid på at grine af det her billede, som jeg tog sidste sommer. Min lillebror snuppede sig nemlig en lille siesta i en Fatboy i Frankring og gav liv til sin dobbeltgænger i sved. Han vågnede helt desorienteret og konkluderede at, “han havde svedt lidt”. Jeg elsker det. Så højt.

Her er du. Fordi jeg jo så landskamp med dig i sidste uge. Det var hygge og du er så fin på det her billede, synes jeg 🙂

Jeg har fået blomster og årskort til Tivoli af Bloggers Delight i “tak fordi du har været praktikant her”-gave. Det gjorde mig sgu glad. Jeg skulle i sommerhus lige efter, så jeg havde blomsterne med i toget – og jeg vil lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke solede mig lidt i folks “årh sikke en sød kæreste hun har”-blikke. If only they knew.. 😀

Åh ja. Sommerhusturen. Den er du måske lidt træt af at høre om, men du slipper altså ikke for billeder derfra. Her er et billede af min mutti fra en af vores aftensture ved vandet.

Og her er en mark. Måske er den ikke noget særligt for dig, som jo er vokset op med muld mellem tæerne, men for sådan et bybarn som mig, som stadig tror, at gulerødder er dyrket på Remas lager, er det altså et skønt syn.

Og så har jeg spist den her frokost på Rørvig Kro. Så ved du også det.

Så er vi ved vejs ende. Min harddisk kan nu trække vejret igen. Jeg bliver dog lige nødt til at tilstå, at jeg føler, at det her indlæg er meget misvisende. Sandheden er jo, at jeg i virkeligheden kun går på arbejde, i fitness og gør hvad jeg kan, for at bevare min nære relation til min sofa. Men det er nu dejligt at kunne skabe en illusion om et begivenhedsrigt liv herinde.

Vi seeees. Kys <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på en retti fitness-is