Det gode og det dårlige // 3

Opskrift på en retti fitness-is

Hej Anne,

Da jeg i går aftes sad og funderede over, hvad der var hændt mig af gode og dårlige ting i den forgange uges løb, sad jeg og gumlede på en lille lækker fitness-is. Og så lovede jeg jo lidt, at jeg ville dele opskriften med dig, selvom du ingenlunde har udtrykt interesse for den. Så nu stopper jeg den bare ned i halsen på dig. Selv tak <3

Nå.. men årsagen til, at jeg har eksperimenteret mig frem til denne lille fætter er, at jeg for tiden kan æde min egen vægt i snacks. Jeg. kan. ikke. styre. mig. Og i stedet for at sy min mund sammen for at stoppe epidemien, har jeg valgt at opfinde nogle sunde snacks, som jeg kan spise, mens jeg bevarer troen på, at det stadig er muligt for mig at grave en sixpack frem inden årstiden skifter.. Ja.. Den lader vi bare stå lidt, tænker jeg.


Det gode ved denne opskrift er, at den, i modsætning til dens forganger i kategorien, ikke indeholder proteinpulver eller andet fancypancy (og skidedyrt) dimmerdut. Den er sgu meget lige til, så jeg har et spinkelt håb om, at du vil finde opskriften brugbar.

Du skal bruge: 

 • To modne bananer
 • 125 gr. skyr (jeg bruger naturel)
 • Frosne hindbær og blåbær (nok ca. 50 gram i alt)
 • Evt. lidt sødemiddel eller sukker

Sårn gør du: 

 • Vi lægger benhårdt ud med at koge hindbær og blåbær op i en gryde med lidt vand i bunden. Vi gider ik alt det der hindbærforgitning, som NEWS skriver om fra tid til anden. (put gerne et lille nip salt og et skvæt sødedut/sukker i her). Lad den røde suppe køle af.
 • Mos de to bananer i en skål.
 • Bland skyren i bananerne og bland det sammen.
 • Bland den afkølede bær-suppe i og rør lidt mere rund
 • Så skal de bare i formene og fryses. Dette er det sværeste punkt.
  Både at ramme formene uden at grisse, men i særdeleshed at vente, til de er frosset til is </3
 • Så er vi done – nu kan du spise dem.

De er altså megagode og man kan slet ikke smage, at de er fitness-agtige, det lover jeg. Jeg har serveret dem for et meget broget dommerpanel bestående af Mor-Lone, min veninde Anna og min brormand, Lasse, og de har alle tre mødt isen med en sund skepsis, men de er også alle tre blevet overbevist om a) det er en retti god is og b) jeg er den ukronede snack-queen.

And on that note vil jeg runde af.

Kys og tusinde sunde is (hihi) <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gode og det dårlige // 3