"Ik vær hende der, please"

Det gode og det dårlige // 2

Mig og gutterne <3

Hej Anne,

Tak for dine fem facts. Dem hyggede jeg mig meget med at læse. For en gangs skyld har jeg set filmen, du omtaler. Alderkløften imellem os har aldrig føltes mindre <3 Nu er det godt nok noget tid siden, at jeg har set den, men jeg mindes, at den også fik mig i knæ. Stærk film.

Jeg kender forresten virkelig godt det der med at have brug for at græde. Eller.. jeg ved ikke, om jeg kender at have brug for det, men jeg kender til at græde. I denne weekend har jeg fx gjort det en del. Jeg har nemlig været i sommerhus med familien, og det har været den dejligste tur. Jeg bliver dog også meget sentimental, når jeg er sammen med min familie. Det er som om, at de har direkte adgang til mit hjerte – og de får det til at slå ekstra hårdt af glæde, men det er altid lidt ømt bagefter. Som om, at jeg bliver skræmmende bevidst om, hvad jeg har at miste. Det er lidt dumt – men sådan har jeg det. Jeg er faktisk en meget følsom fyr på bunden.

Nå, men det er jo søndag og det er derfor blevet tid til anden omgang: det gode og det dårlige. Og skal vi ikke bare kaste os ud i det?

DET GODE:

  • Min familie er over weekenden blevet et medlem større (av mit hjerte). Min fætter og hans kone fødte nemlig natten til i dag deres første barn, lille Naja. Jeg er tæt på at flyde over af kærlighed. Det er der altså intet der kan toppe.
  • Så skulle det da lige være nyheden om, at jeg har fået min helt egen Sodastream-maskine! Arh ok. Det er måske ikke helt på niveau, men det er altså mit bud på en udvidelse til familien denne uge. Min Sodastream (som jeg forresten har navngivet Simone efter min praktikmor) kom ind i mit liv i tirsdags – og intet er som før <3
  • Jeg havde en dejlig solo-aften fredag, efter min potentielle sommerflirt gik fra 100 (ok måske 10) til 0 via vores fejlslagne insta-korrespondance. Jeg brugte derfor aftenen på 50% fitness og 50% sofahæng. Lige som jeg kan lide det.
  • Jeg har været i sommerhus med min familie. Seriølle, det var det bedste ever. Vi var 12 mennesker i går og vi lavede ikke andet end at snakke, spise, gå tur, klappe af mig der stod på hænder i haven, se lidt VM og spise lidt mere. Det var helt og aldeles perfekt.
  • På turen fandt jeg ud af, at min lillebror er ukronet mester i smut. Seriøst han er for vild til det. Og han lærte mig sit helt særlige smut-greb, så jeg nu selv kan præstere at lave miniputsmut – mit maks var vist fire, men jeg spår mig selv en lys fremtid smutmæssigt.

Det MINDRE GODE: 

  • Jeg har lige nu mega ondt i skallen, fordi jeg har tudet den sidste time. Jeg har nemlig skrevet et indlæg om demens, som min elskede, elskede bedstefar lider af. Jeg tror, at jeg poster det i morgen.

Nu vil jeg tage mig den bedste kur mod grådbetinget hovedpinde: Treo og techno, og så vil jeg hoppe en tur i fitness.

Vi skrives ved i morgen mulle <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Ik vær hende der, please"