Længe siden man (med billeder)

Fem ting du ikke vidste om mig (young gun edition)

Hej Anne,

Så kom der sgu ild i dig – sikke du oplever. Jeg er dybt inspireret af dit mod til at kaste dig ud i malerkunsten. Det har jeg også forsøgt mig med engang i fritteren, men det gik ikke. Slet ikke. Måske fordi jeg ikke havde fået memoen om, at himmelen skal males først.

Og så lyder din tur i Brønshøj Vandtårn altså også bare givende. På en måde. Jeg er sikker på, at jeg ville dø af kedsomhed til sådan et arrangement. Sådan virkelig. Jeg har mindst 40 barndomstraumer, der bunder ud i rundvisninger i historiske bygninger rundt omkring i Europa i mine sommerferier.. ok det reelle tal er måske en del lavere.. Og traumer er måske så meget sagt. Men jeg kedede mig – meget! Jeg ville hellere have is og bade i poolen. Eller kigge på fedtede latinoer over kanten af mit Vi Unge blad. MEN når du formidler sådan en rundvisning, lyder det sgu hyggeligt. Du kan sgu noget, unge dame. Og jeg er sådan virkelig forelsket i dit engagement i dit lokalområde – du er den sødeste, jeg kender. <3

Jeg selv oplever også lidt i mit lokalområde for tiden. Jeg har nemlig opdaget, at der ligger en stor legeplads med et meget højt gyngestativ et (mellemlangt) stenkast fra min adresse. Og siden jeg gjorde den opdagelse, har jeg været at finde på gyngen hver aften. Nogle aftener med selskab. Andre alene. Som fx i lørdags. Og som jeg sad der med schwung i håret, en astronautis i hånden og Usher i ørerne, tænkte jeg lidt over, om jeg egentlig ikke skulle smide nogle random facts om mig selv i din retning. Det konkluderede jeg, at det skulle jeg. For et af formålene med vores blogs er jo, at vi skal lære hinanden endnu bedre at kende.

Vi starter i det små – sådan ret bogstaveligt – jeg er nemlig gået igennem mit kartotek over facts om mini-Nina og fundet fem frem, som jeg vil dele med dig her:

1. Jeg var model i mine unge dage. En rigtig dårlig en af slagsen. Imod alle odds faldt mine billeder til modelhjemmesiden (art-supply.dk… lol) dog ualmindeligt heldigt ud, så jeg blev booket en del. Jeg tjente ca. 500 kr. pr. shoot og brugte alle pengene på Pokéballs.

skaermbillede-2018-04-23-kl-16-31-54 2. Min karriere stoppede dog brat, da jeg som 12årig valgte at få klippet en smart og frisk mor-fritz. Jeg var ude på ét job med det hår og hørte aldrig fra mit bureau igen. Det er en barsk branche.

skaermbillede-2018-04-23-kl-16-25-59 3. Jeg har lavet virkelig mange pakkekalendre i mit liv. Mindst 10 er jeg ret sikker på. Den første jeg nogensinde lavede var til min lillebror, da jeg var 11 år gammel. Jeg havde ikke en krone på lommen, så ca. 20 ud af de 24 gaver var hjemmelavede… Jeg trippede spændt rundt om ham hver morgen, når han pakkede op, men måtte hurtigt (og bittert) erkende, at perleplader, filtbamser og lerfigurer 24 dage i træk måske ikke er nøglen til det hemmelige kammer med søskendekærlighed hos en 10-årig dreng.

4. Da jeg var lille tænkte jeg, at jeg selv havde forudbestemt alt der skulle ske i mit liv. Jeg troede, at jeg, inden jeg blev født, havde stået oppe ved Gud med en lille maskine, hvor jeg hele tiden skulle vælge mellem to muligheder indtil jeg havde “klaret” hele mit liv. Jeg tror desværre ikke på det mere, men det var dejligt betryggende. Hvis der skete noget dårligt, vidste jeg jo, at det var noget jeg selv havde valgt, og at jeg havde valgt det enten fordi alternativet var værre eller fordi det ville føre noget amazeballs med sig.

5. Engang da jeg har været omkring fire år gammel havde vi snakket om døden og himlen i børnehaven. Da jeg kom hjem til min bedstemor om eftermiddagen, spurgte jeg hende nedslået: “bedstemor, dør du før mig?”. Min bedstemor begyndte pædagogisk at forklare mig, at det gjorde hun jo nok, ved det hun er lige knapt 60 år ældre end mig og jeg svarede “PYHA, så er der i det mindste én jeg kender i himlen, når jeg dør”. Jeg var et bekymret barn. Bekymret og selvisk barn.

Det var vist det – nu kender du Nina anno 1996 – 2002 en my bedre.
Jeg vil opfordre dig til at kopiere konceptet – jeg vil SÅ gerne vide mere om dig som barn 😀

MØS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længe siden man (med billeder)