Breaking news: ugens udfordring starter i dag

Update på sidste uges challenge

Hej Anne,

Jeg vil lige give dig en forsinket update på sidste uges udfordring. Jeg skulle jo være vegetar i en uge, og jeg vil sige, at det gik…. mellem. 😀 Jeg valgte nemlig ret hurtigt at kopiere en strategi, som mine to kollegaer kører, som hedder: Ingen kød, men man må gerne spise fisk. På den måde kunne jeg lidt bedre klare den frygtede frokostsituation 😀 Så for lige at være korrekt, må jeg derfor sige, at jeg ikke var vegetar, men pescetar.

Eller… i hvert fald i 5 og en halv dag.. for så kom lørdag, cava og en tur på Bremen. Og jeg ved ikke, om jeg twerkede min viljestyrke væk, men jeg røg i hvert fald i pøllehornsfælden den aften – og jeg har altså derfor failet. I didn’t make it. Hovsa.

Det var dog stadig en god oplevelse og jeg fik lavet en masse lækker mad, som jeg ellers ikke ville have fået lavet, fordi jeg altid bare spiser på rutinen i hverdag. Jeg lavede bl.a. frikadeller af squash – seriøst gode og nemme, du skal næsten ha opskriften. Og jeg fik også stegt tofu for første gang i mit liv. Jajaa, det synes jeg faktisk selv er rimelig all in.

Nå, jeg vil runde af. Jeg er fandme blevet syg igen. Feber og hele moletjavsen. Jeg starter ingen ny challenge op i dag, da min største udfordring lige nu er at få svedt al sygdom ud af kroppen inden i morgen, så jeg kan få et liv igen. Dét og så sy mit hullede tøj. Wish me luck. <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breaking news: ugens udfordring starter i dag