Postkort fra Malaga

Breaking news: ugens udfordring starter i dag

29942870_10155574723117689_2134037242_oKommer du nogensinde over plantetricket, Nina? Nope. Aldrig.

Anne kører bussen altså. Jeg er efter en uge med sangriadrop og middagslure i solen blevet lidt friskere i skallen, og jeg er nu klar til at starte min allerførste challenge her på bloggen. Den skal stå i denne uge oooooog går ud pååååå, at:

JEG SKAL VÆRE VEGETAR I EN UGE

….”Var det bare det?” Tænker du måske nu, og ja, det er bare det 😀 Det hænger nemlig sådan sammen med mine små challenges herinde, at jeg kun brainer på idéer, som er forholdsvis nemme at overholde og som på en eller anden måde gerne må gøre mit liv lidt bedre – jajaa, jeg har regnet den ud her.

Jeg har faktisk tidligere været uofficiel vegetar i meget lang tid – jeg købte og spiste aldrig kød. Men så mødte jeg min ekskæreste, som havde det lidt mere sådan: meat errday-agtigt, og så begyndte jeg langsomt også at spise kød igen. Der var ligesom ikke noget princip, der holdt mig tilbage og pludseligt var jeg en vaskeægte carnivore igen. Du ved om nogen, hvor meget kød jeg har kørt ind det seneste år. Du ofte har jo ofte siddet på første parket til mit famøse kylle/bønne-show, som har kørt mandag til fredag i kantinen i Emdrup. Men nu skal det altså være slut – om ikke andet, så for en uge.

Reglerne er simple: ingen kød fra mandag d. 3. april til og med søndag d. 8. april.
Jeg tror faktisk, at det bliver relativt nemt – og den største udfordring bliver helt 100 frokosten på arbejdet, hvor kød er hovedbestanddel i mange af retterne. Men jeg klarer den. Tror jeg. Ej det gør jeg. Jo.

Jeg skriver en update på, hvordan det er gået på søndag, hvor jeg – hvis ikke jeg har mistet modet helt og aldeles – vil kaste mig ud i en ny udfordring for den kommende uge. Hvis du har nogle idéer, så sig til – det gælder også dig, bedstemor – eller enhver anden, der læser det her og har input 😀

May the odds be ever in my favor <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Malaga