¯\_(ツ)_/¯

Postkort fra Malaga

Hej Anne,

Glædelig påske!

Jeg tænkte, at det var på sin plads med et lille virtuelt postkost fra Malaga. Og det er åbenbart med virtuele postkost, præcis som det er med de fysiske – de ankommer først, når jeg er hjemme på dansk jord igen. Det til trods for, at jeg mindst én gang for meget har overværet veninder læse mine postkort, mens jeg forventningsfuldt har stirret dem i ansigtet og ventet på den store (og desværre ofte udeblivende) skraldlatter, der ville fylde rummet, når de fangede mine små feriepuns (som fx den kendte og elskede leg med ordene pind-is/penis).

Nå, men på trods af forsinkelse, skal det ud 😀 Og det bliver lige dele uprofessionel billedspam og en sludder for en sladder. Akkurat som vi kender postkortformatet bedst 😉
Here we go:

29943157_10155569641457689_1434911859_o
Kæreste Anne. Hermed et lille postkost fra Malaga, hvor jeg jo har ferieret 5/7 dele af uge 13. Vi har haft en virkelig dejlig tur, og vi har kun lavet lige præcis dét, vi havde lyst til – hvilket ofte har været at spise og drikke. Min far havde indlogeret os i en etværelses lejlighed – et modigt valg, da han jo rejste med et sæt pseudotvillinger med store egoer. Heldigvis er både min bror og jeg vokset rimelig pænt fra den værste kampalder, så fire kvadratmeter var mere end rigeligt 😉

29829691_10155569706162689_1140979660_oJeg er dog sikker på, at den tagterasse, vi havde adgang til, kan tilskrives en vis del af æren for vores ukomplicerede rommieskab. På den terasse solede vi og tog sene eftermiddagslure. OG så agerede den også arena for to benhårde morgentræninger. Jeg overvejer at dele vores to træningsprogrammer her på domænet. Så kan du prøve det og blære dig til næste motionsrunde på jobbet 😉

29830989_10155569632432689_1597857171_oDet her var desuden, hvad jeg kiggede på, mens jeg indtog dagens første føde. Solstråler. Det var nærmest magisk at blive mindet om, at solen stadig findes, og en del af mine billeder vidner da også om, at jeg primært havde øje for den. Bevis:
blomster

29993651_10155569628532689_738759743_o Okay – og så selvfølgelig mad. Solstråler og mad var mine primære motiver på turen. Som du måske har set på min instagram, photobombede min far dette suppebillede – og viste sit sande jeg.

uhyggeOg så brugte vi også en stor del af vores tur på at finde ud af, hvad det var, der foregik i gaderne. Hver eneste dag (og aften) mødte vi kæmpestore optog af folk i en temmelig spids hovedbeklædning, store kors og en kæmpestor udstilling af Jesus båret af ca. 200 mænd. Folk gik helt vildt meget op i det og de lokale købte billetter for at stå forrest til optogene. Det er selvfølgelig i anledning af påsken, men vi nåede aldrig at forstå de spidse hatte.. I nogle af de optog vi så, var hattene hvide… og det skabte nogle lidt uheldige assosiationer i vores hoveder. Nå, men vi brugte i hvert fald megen energi på både at spekulere over og undgå disse optog. Vi havde jo ofte travlt med at finde et nyt sted, hvor vi kunne indtage dagens næste øl/is/sangria/kaffe/you name it. Men torsdag aften – efter vores sidste nadver (lidt risky pun, men jeg går med den) valgte vi alligevel at give optoget en chance. Og min far og jeg blev rimelig hurtigt lidt fangirly i det – vi skulle i hvert fald helt op foran, have 400 billeder hver og klappede og hujede ivrigt, hver gang mændene løftede Jesus. Og det skete for os, to relativt ateistiske danskere, så forestil dig lige det niveau, hypen var oppe på blandt de lokale troende. Det var imponerende.

29893197_10155569628117689_1835134867_oNå, nu er det på tide at runde mit lille postkort af. Jeg skal i vaskekælderen. Jeg håber, at du har en dejlig påskeferie, og at vi skrives ved snart igen. Kyyys.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

¯\_(ツ)_/¯