Dårlig samvittighed = alt for salt sovs

¯\_(ツ)_/¯

Hej Anne,

Jeg har lige genlæst mit sidste indlæg, og jeg kan sgu mærke, at jeg har det lidt mærkeligt med at dele ud af sårbare ting herinde. Det er som om, at det ikke passer ind i det blogunivers, jeg gerne vil skabe.  Det er egentlig ret forfængeligt. Men jeg har besluttet, at når det har en plads i mig – må det også godt få plads herinde. Selvom det måske kan blive et lidt abrupt skift i genre nogle gange.

Da jeg læste indlægget, studsede jeg over mine egne tanker og min egen adfærd. Mest over hvordan jeg kan bruge et helt indlæg på at beskrive, hvordan jeg har følt, at det ramlede omkring mig og mit hoved er ved at eksplodere.. for så at slutte af med at nævne en challenge, jeg vil give mig selv, mens jeg skal på ferie… Det er nok ikke en god idé.

SÅ = challenge afblæst. Eller udskudt. For jeg synes stadig, at det kunne være et sjovt koncept, at give mig selv en ugentlig udfordring og så skrive lidt om det herinde. Mest for selvudviklingen i det, hehe. Jeg tænker, at jeg er klar til at køre første runde i næste uge – og du må gerne være med, hvis du vil 🙂 Men for nu skal jeg bare slappe af. Nyde min ferie og ikke nødvendigvis blive bedre, sjovere eller sejere til noget.

OG så lige for at samle helt op på sidste indlæg, så kan jeg fortælle, at den der irriterende følelse af uro har siddet i kroppen hele weekenden. Den er svær at ryste af, selvom jeg har slappet af og været omgivet af nogle af mine yndlingsmennesker. Jeg havde det godt i formiddag, da jeg havde været oppe at træne.. selvom jeg var skidesur og skulede ondt til alle, der kiggede min vej de første tyve minutter. Men da jeg først var varm, kunne jeg mærke, hvordan jeg følte mig som mig selv igen. Som om jeg blev hevet ud af hovedet og ned i kroppen igen. Det var helt fantastisk – og det er SÅ meget derfor jeg elsker min træning og ikke vil undvære den. Den giver ro i skallen, når jeg ikke kan finde ud af at slukke for tankerne. Roen forsvandt dog som dug fra solen, da jeg i en præ-ferievanding-session stak mig på en kaktus, jeg fik i fødselsdagsgave sidste uge. Jeg har jo tumlet lidt med navngivning af alle mine nye planter, men kaktussen gjorde det i dag nemt for mig og hedder nu: svin.

NU smutter jeg. Hvis jeg snart falder i søvn er jeg nemlig endnu tættere på at være nede i de 21 grader, der venter på mig i Malaga. Jubiii – jeg glæder mig. Tak fordi du “lyttede” til mig. Sov godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dårlig samvittighed = alt for salt sovs