Min syge fødselsdag (hehe)

breaking news: jeg skal på date

Hej Anne,

Det her indlæg bliver kort, men ikke desto mindre, er det hammervigtigt, for jeg har en stor nyhed på hjerte: Jeg skal sgu på en date. En rigtig en. Og den er sat i stand gennem vores lille blogunivers. Jeg fik nemlig følgende kommentar som svar, da jeg i dette indlæg ytrede, at jeg inden for to uger skulle have været på min første date post tinder-allergi:

skaermbillede-2018-03-06-kl-22-43-17

Jeg vil sige, at jeg havde en ret stærk fornemmelse af, hvem min hemmelige beundrer var, da jeg gik med til at tage på date – og jeg fik min mistanke bekræftet, da han i går skrev til mig på facebook, at han har booket bord til os på onsdag kl. 19.30. Så nu skal jeg altså på min første vaskeægte voksen/dinnerdate. Og det er jeg ret beæret over – det der med, at nogen så gerne vil hænge ud med mig, at de vil bruge deres lommepenge på at fodre mig. Det er sgu sødt. Til gengæld vil jeg gøre mig 20% mere umage med motorikken end normalt, så den fine mad ikke ender ned ad mit tøj. Det vil være spild af hans penge.

Nå, det var bare lige dét, jeg havde på hjerte. Og selvom det ikke er en date gennem tinder, så håber jeg, at du er en lillebitte smule stolt af mig – I’m evolving. Og dette indlæg kommer i kategorien “Nina på tinder” alligevel. Og det gider jeg bare slet ikke diskutere, Anne!

Kys og tusinde blomster, som du ville have sagt. Det er et dejligt udtryk og du fortjener at få det tilbage en gang imellem <3

P.s: nej, der er ingen High School Musical-fan gemt i mig. Ikke engang en lille en. Jeg har ikke set en eneste af filmene. Og mens vi er igang, kan jeg lige så godt fortælle dig, at jeg heller ikke er særligt vild med Harry Potter. Så er den ude. Jeg håber ikke, at det vil koste os vores venskab. Jeg er villig til at give HSM et ærligt forsøg. Helst med dig. Og en masse popcorn.

2 kommentarer

 • Fedt mand! Held og lykke. Glæder mig til at høre mere 👀✔️🔜🔝👍🏻😜💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Hehe – taaaaak 😀 Det gør jeg også selv 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min syge fødselsdag (hehe)