Sådan giver du gode gaver + en frygtelig fortælling fra det virkelige liv

Kort update på tinder-allergi

Hej Anne,

Først og fremmest vil jeg sige, at jeg blev helt vildt forarget og ked af det, da jeg læste dit indlæg om de to fulde mænd i bussen. Jeg forstår godt, at du både blev vred og fik kvalme – det fik jeg også bare af at læse det. Desværre er jeg slet ikke overrasket. Både fordi, jeg selv har oplevet ting, som har været ubehagelige og grænseoverskridende fra mænd jeg ikke kendte, men også fordi jeg har overhørt sådanne samtaler mellem mandlige venner før.
Jeg er enig med dig i, at man selvfølgelig skal kunne snakke om sex med sine venner, men at han måske skulle vælge et mere privat forum. Jeg synes dog også, at kvindesynet i sådan en udtalelse er virkelig trist og forkert. Stakkels, stakkels pige, der er blevet snakket sådan om –  jeg får så ondt i maven på hendes vegne. Og stakkels kone, der pludseligt er degraderet til at være en tissekone. Jeg tror, at du har ret i, at han mangler ord til at beskrive nogle helt andre problematiske følelser i ham, men jeg bliver sgu stadig træt og min indre retfærdighedskæmper sidder lige nu med bankende hjerte og har så meget at sige. Men jeg stopper her. Jeg tror, at det vil være uklogt af mig at gå igang med at skrive mine tanker om sådan et emne, før jeg har fået samlet tankerne og ved 100%, hvad jeg vil formulere.

NÅ MEN, apropos dumme mænd, vil jeg da lige opdatere dig på mit forsøg på at kurere min tinder-allergi med immunterapi (altså swipe derudaf, som var der ingen dag i morgen).

For at gøre det kort: Jeg synes faktisk, at det går fremad. Symptomerne er på retur.

Successer: 

 • Jeg har faktisk formået at swipe videre de fleste dage. Endda med rimelig entusiasme. I dag swipede jeg dog i min iver en virkelig nice fyr, som jeg også følger på instagram til venstre ved en fejl. Græd næsten.
 • Jeg har dvælet ved billeder af bare, hovedløse kroppe – og hygget mig meget godt med det.
 • Jeg har svaret en del flere, end jeg gjorde inden jeg startede eksperimentet. Måske ikke to om dagen, men i hvert fald to om ugen. Hehe.
 • Jeg er begyndt at overveje, om det faktisk kunne være hyggeligt at møde nogen ude i den virkelige verden igen.

Fails: 

 • Jeg har ikke været i nærheden af at læse hveranden bio igennem. Det kommer simpelthen aldrig til at ske. Aldrig.

For at opsummere: det går langsomt fremad. Jeg begynder at kunne se et lys for enden af denne meget mørke og lange dating-tunnel. Jeg nyder dog virkelig ikke at have behovet for at møde mænd og bruge energi på dem. Det giver virkelig meget plads i hovedet til andre ting såsom at finde den perfekte røde læbestift inden min fødselsdag på fredag, se “date mig nøgen” på TV2 og få liv i min døde orkidé igen. Alt i alt et givende singleliv.

På fredag er det jo som sagt Nina-nytår og jeg har besluttet, at et af mine nytårsforsæt er at komme lidt igang på datingfronten igen. Jeg opdaterer igen om to uger. Næste delmål er, at jeg skal have været på minimum én date til den tid. Stay tuned!

 

7 kommentarer

 • Vil gerne ligge billet ind på den ene date

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Er det dig, bedstemor?
   Hvis ikke må du lige give dig til kende, så vi kan arrangere vores date, hemmelige beundrer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hemmelig beundre

   Vi kunne også bare gøre det mere spændende, også smider jeg et tid og sted, så tager vi den der fra ☝🏼😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   HA! Okay. Eller semi-okay. Tid bestemmer jeg. Onsdag d. 14 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hemmelig beundre

   Yes! Men kan først bliver efter 19 så, underviser nogle børne fra 17-19 hver onsdag nemlig ☝🏼
   Så 19:30 ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hemmelig beundre

   Og der skulle selvfølgelig stå *børn … 🙄

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Okay så! Aftale 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan giver du gode gaver + en frygtelig fortælling fra det virkelige liv