Den dag jeg vidste, at jeg var en idiot (i dag)

20 ting jeg har varmet mig på i kulden

Hej Anne,

Hvor blev jeg glad for at læse dit svar på mit idiotindlæg. Idiotdagene er måske slet ikke så sjældne endda, og jeg vil faktisk give dig ret i, at de kan et eller andet.  Især når man giver dem lov til at komme til sin ret gennem genfortællinger og store armbevægelser. Jeg har i hvert fald konkluderet, at det værste man kan gøre, er, at tie en åben lynlås ihjel – så hellere råbe det fra hustagene (eller i dette tilfælde poste billedemateriale på en offentligt tilgængelig blog). Jeg er i hvert fald glad for, at du kan relatere <3

slikkepind-to

Nå men hvorom alting er –  jeg havde faktisk sat mig til tasterne i anledning af den sibiriske kulde, der været over os denne weekend. Der er is i bunden af de efterladte fadølskopper foran værtshuset, næsen løber og ballerne er følelsesløse efter en tur i Rema i søndagsjoggerne = det ér skidekoldt!

Jeg tænkte derfor på, at jeg ville bruge denne tidlige søndag aften på at forfatte en lille liste over ting,  jeg har lunet mig på denne weekend. Nogle ting vil være fysiske ting – og disse kan med rette opfattes som konkrete råd. Andre er ting, som har gjort mig lidt varm om hjertet – her kan du primært glæde dig på mine vegne, tror jeg.

I weekenden har jeg varmet mig på: 

 • En fredag aften med min bedste ven, pop-candy i munden og Ally McBeal på tv’et.
 • En ulden plaid i min sofa.
 • En helt fantastisk lørdag med min elskede lillebror. Vi trænede, spiste frokost, gik tur og fik vendt hele verdenssituationen.
 • At møde min kusine og hendes (snart) seksårige søn helt tilfældigt i Tiger inde i byen. Og at løbe om kap hele vejen tilbage til Nørrebro.
 • Fem kopper kaffe.
 • Mit nye tindermatch som skrev: “Hvis jeg var en vandmelon, ville du så spytte eller sluge frøene?” – cuuuute!
 • At jeg faktisk er blevet inviteret på en vaskeægte date udenom Tinder. Sådan restaurant og det hele. Øj.
 • En lørdag aften helt alene med youtube. Elsker vlogs. Så højt.
 • En funky sheet mask, som min dejlige veninde Karoline havde taget med hjem til mig fra Seoul. Denne varmede mest om hjertet. Fysisk var den skidekold at klaske i hovedet.
 • En bentræning søndag morgen.
 • En gåtur på Assistens med min gode ven og gamle roomie, Bastian. Han er noget af det klogeste, sødeste og varmeste jeg kender.
 • Søndagsfrokost med min mor og lillebror på Frederiksberg.
 • Min mors kærlighed, omsorg og empati over den sjette kop kaffe i min sofa.
 • At overveje, om jeg skal købe en kagemand til min fødselsdag.
 • En tur på bagsædet i min mors bil med en slikkepind i munden – deraf dagens billede.
 • Min varmepude på fødderne.
 • At løbe ned til vaskekælderen, i hvad der ligner min topfart. Der er SÅ uhyggeligt på vej ned til den kælder.
 • At løbe tilbage til min lejlighed fra vaskekælderen.
 • Tanken om, at jeg arbejder med min største guilty pleasure – blogs – hver dag.
 • Nedenstående helt fantastiske sang om foråret fra DR’s Pigekor. Og tanken om, at jeg snart skal ind at se deres forårskoncert med min veninde Anna. Hihihi. I’m so old….

SÅ ved du, hvad jeg har brugt min weekend på. Det var måske mere hyggeligt for mig at skrive, end det var for dig at læse, hihi.

Hav en dejlig søndag, Annemouse. Jeg håber, at vi ses snart.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag jeg vidste, at jeg var en idiot (i dag)