New internship, new me (Jo, det skrev jeg lige)

Tinderlede og immunterapi

Hej Anne,

Jeg håber, at du har en dejlig weekend. Har du sjove planer? Jeg selv ligger lige nu og slapper af. Det har jeg brug for,  for jeg er sgu blevet lidt bekymret for mit helbred. Jeg har de seneste par uger oplevet nogle meget mærkelige symptomer, som jeg ikke helt kan placere. Jeg tror måske, at det er en form for allergi, men jeg er ikke helt sikker.

Sidst jeg fik en allergitest, slog testen ud på birk, græs og (meget ulykkeligt) hund. Det var i engang i foråret 2015, og jeg er næsten sikker på, at jeg har udviklet endnu en overfølsomhed sidenhen. Til min store frygt, er jeg begyndt at mistænke et slemt tilfælde af Tinder-allergi, med krydsallergi i Happn.

img_0807

Symptomerne viser sig primært som irritabilitet i maveregionen, dybe suk, ømt tommelfingerled (hovedsageligt højresidigt) og en næsten uimodståelig trang til at hyre min telefon ind i væggen.

Jeg får primært symptomer når:

 1. Jeg swiper og møder profilbilleder, der er af en hovedløs bar overkrop. Jeg reagerer værst, når kroppen har røde barberknopper mellem navle og trussekant.
  _______________________________
 2. Jeg får passive-agressive beskeder, hvis jeg ikke har svarer.
  Eksempel: ??” eller”hvorfor matche, hvis man ikke gider skrive?!?!
  (Jeg ved godt, at det er irriterende ikke at få svar, men der burde altså stå “Tinder er en højrisikozone for ignorering og såret ego, al swiping er på eget ansvar” i Tinders betingelser)
  ________________________
 3. Når et match ikke accepterer manglende svar og skriver igen og igen og igen.
  Eksempel:Hej smukke“, “hey smukke! 😀“, “Hvad så søde? Har du en god lørdag?“, “Hvad laver du så til daglig?” 
  ___________________
 4. Når jeg er blevet lokket til at udveksle snapchat, så vi kan bruge chatfunktionen der, og matchet insisterer på at føre hele sin del af samtalen ovenpå billeder af egen overkrop.
  Eksempel: Ham i bar overkrop: “hvad er din livret?“, mig i chat: “buffet, hvad med din?“, ham i bar overkrop: “nok lasagne eller græske kødboller. Hvad er din største frygt?“, mig inde i hovedet: “at du bliver ved med at eksponere mig for topløse billeder.
  _____________________

Når jeg kigger på ovenstående liste, kan jeg jo egentlig godt se, at jeg kan blive mine symptomer kvit ved at slette min Tinder. Men det værste ved min allergi er, at jeg ikke kan lade appen være. Hver gang jeg har et ledigt øjeblik, sidder jeg lystigt og swiper. Sådan en proces kræver sådan ca. 0,4% af min hjernekapacitet og er ren meditation. Derfor vil jeg også være ked af at slette mine dating-apps lige nu. Og jeg derfor researchet på mulige behandlingsformer.

Jeg har rigtig gode erfaringer med anti-histaminer fra mine andre overfølsomheder, men jeg har hørt, at immunterapi skal kunne fjerne nogle allergier helt! Ved immunterapi udsættes man dagligt for små doser af det stof, man er allergisk overfor. På den måde vænner ens immunsystem sig til stoffet – og til sidst kan man være symptomfri. Det lyder jo helt fantastisk.

Jeg har derfor, med fokus på immunterapi, lagt følgende behandlingsplan for mig selv: 

 • Jeg skal fortsætte min hjerneløse swiping.
 • Jeg skal forsøge at svare på minimum to beskeder dagligt.
 • Jeg skal dvæle mindst 5 sekunder ved billeder af bar overkrop med barberingsknopper, når jeg møder dem.
 • Jeg skal skrive “Sorry, men jeg kommer aldrig til at svare. Du kan bare slette mig. Undskyld jeg har spildt din tid” til alle fyre, som giver udtryk for såret ego, som eksemplificeret i punkt 2 og 3 på listen. Det kan lyde quitter-agtigt, men den type beskeder bliver jeg aldrig immun overfor.
 • Jeg skal opfatte de topløse snaps, jeg modtager, som en måde at vise mig, hvor hans hjerte ligger. I min snapindbakke <3
 • (Tilføjet efter din feedback i kommentarfeltet) Jeg skal gå ind og læse hver bio, når jeg swiper. For at undgå anafylaktisk shock må jeg dog kun læse hveranden bio den første uge.

Behandlingen starter fra dags dato og skal testes i to uger. Derefter vil  jeg melde tilbage, om jeg har set bedring i symptomerne. Jeg har oprettet kategorien Nina på Tinder til formålet.

Kryds fingre for mig, Anne. Det her bliver krævende.

 

2 kommentarer

 • Anne

  Jeg tror på projektet Nina! Jeg foreslår som en tilføjelse, at du skal klikke ind på ALLE profilernes ‘bio’ inden du swiper. Det sænker virkelig hastigheden for processen :-). På den måde kommer du også til at opleve nogle virkelig dumme (som i VIRKELIG dumme) beskrivelser, de unge mænd skriver om sig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Gud ja! Dét vil være effektivt, tror jeg. Omend der er en stor risiko for anafylaktisk shock ved så store doser. Jeg kan gå med på hveranden. Tilføjer det til listen med det samme. Tak for feedback <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New internship, new me (Jo, det skrev jeg lige)