RE: MAX FACTOR LIPFINITY 390

Hvem er Anne, og hvorfor sender du hende ikke bare en sms?

Hej Anne,

Folk er forvirrede, hvad laver vi? Konceptet står uklart. Jeg har derfor valgt at lave en FAQ for at afmystificere hele affæren. Dette indlæg er derfor skrevet til folk, som har forvildet sig herind og ikke er dig. Det håber jeg, at du vil bære over med <3

Okay.. Nu ved jeg ikke hvor mange gange et spørgsmål skal stilles, førend det kan kaldes frequently asked.. MEN i mit propagandalignende forsøg på at sprede kendskabet til min blog (læs: sendte link til far og fire gode venner) modtog jeg spørgsmålet “hvem er hende Anne og hvorfor skriver du en blog til hende?” tre gange indenfor fem minutter. For mig er det umådeligt ofte at få stillet det samme spørgsmål – og jeg kategoriserer det derfor som et FAQ. 

Og som vi i den forgangne uge har lært i PR og medierne, er det helt ok at gætte sig til, hvilke spørgsmål der vil blive ofte forekommende, så her er en vaskeægte FAQ baseret på fri fantasi:

Q: Hvem er Anne?

A: Anne er min veninde og medstuderende på kommunikationsuddannelsen på DMJX. Vi har skrevet eksamen sammen på andet semester og har det generelt godt, tendenserende til skidegodt, sammen. Der er trykt en glad hotdog på hendes y-tshirt, hun har engang væltet en motorcykel i sin gård, da hun var fuld (hun gjorde ejermanden, Lars, opmærksom på styrtet med det samme og alt endte lykkeligt) og så er hun fra landet og meget lidt overfladisk, men hun får stjerner i øjnene, når der er udsalg i Sephora. Alt i alt = skøn pige. Jeg er vild med hende.

skaermbillede-2018-01-21-kl-14-47-55Se hvor sød. Helt seriøst. Billedet har jeg hugget fra hendes insta.

Q: Hvorfor skriver du en blog til hende?

A: Det gør jeg, fordi jeg har lyst til at skrive, men længe ikke turde, fordi det på en eller anden måde godt kan være liiiidt pinligt at tro, at nogen gider læse, hvad man skriver.  Anne har derfor været en gutterkvinde og lovet mig at agere min målgruppe og publikum. På den måde skriver jeg altid til en, som gider læse det. Jeg gør det samme for hende. OG så gør jeg det, fordi Anne og jeg begge skal i praktik fra februar til og med juli, og vi derfor skal skilles </3 Vores blogs skal derfor fungere som en blogkorrespondance, så vi er up to date på hinandens liv.

Q: Hvem er du selv, Nina?

A: Jeg ved det ikke (men her er lidt fakta i punktform):

 • Jeg er 25 år og 10 måneder.
 • Jeg bor blandt dürumruller og bland selv-slik på Nørrebro.
 • Jeg læser kommunikation på DMJX på andet semester.
 • Jeg træner meget.
 • Jeg spiser rettiretti meget choko.
 • Jeg skal i praktik hos Bloggers Delight liiige om lidt.
 • Jeg fik engang ofte at vide, at jeg lignede Angelina Jolie. Nu får jeg mest at vide, at jeg ligner min mor. (<3)
 • Jeg har lige nu buldrende hovedpine efter BD’s julefrokost i går.
 • Jeg giver op: Godnat.

 

3 kommentarer

 • Du er skøn og det er Anne også – glæder mig til at læse mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Kristine

   Hvor er du sød! Tusind tak.
   Vi er SÅ glade for, at du har lyst til at læse med 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Altså du glemte at skrive: drikker meget dansk vand med saftevand 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE: MAX FACTOR LIPFINITY 390