RE: MAX FACTOR LIPFINITY 390

RE: MAX FACTOR LIPFINITY 390

Hej Anne

Så sidder vi her sgu. I hver vores lejlighed i København og udlever den fælles drøm. Drømmen om livet med blog.

Allerførst vil jeg gerne sige tak.

Tak, fordi du gider læse mine skriblerier, så jeg ikke blogger uden én eneste læser. Nu har jeg dig – og dig er jeg glad for. Og tak, fordi du vil skrive for mig. Jeg glæder mig helt vildt til at følge med og læse dine indlæg.

Apropos dét.. jeg har lige læst dit første indlæg om din nye Lipfinity 390 aka wifebeater-læbefarve. Og ved du hvad? I’ve fucking been there. Og er der igen lige nu faktisk.. Dit indlæg vækkede makeup-modet i mig og jeg skulle liiiige se, om den Lipfinity 330, jeg selv ligger inde med, nu også var så grel, som jeg huskede den. It was. Og nu hænger jeg så på mørkebrune læber de næste tre til fire uger. Skod. Tak for det, Anne.

img_0428*smilin’ thru da pain*

Jeg burde egentlig have vidst det. At det var dømt til at gå galt med den læbestift. Jeg var alt for sårbar, da jeg købte den. Det var den 31. december sidste år, nytårspanikken var begyndt at sprede sig i kroppen. Jeg lugtede af den hummersuppe, som min roomie Dennis havde kogt i køkkenet aftenen forinden. Mit SU-budget havde ikke tilladt mig at shoppe nyt nytårsdress, så valget var faldet på en sort buksedragt. Lange ærmer. Ikke engang nedringet. Noget måtte jeg jo for helvede gøre?!

Jeg skulle egentlig bare ud at købe mig en Asti, så der var lidt at smøre stemmelæberne med, når nu DR’s pigekor insisterer på at sætte “Vær velkommen, Herrens år” i en så umenneskelig høj tone. Men pludseligt finder jeg mig selv i Matas, hvor en ekspedient er ved at hjælpe mig med at finde “en frisk, men dog mørk læbestift – gerne sådan lidt Kylie Jenner-ish“. Set i bakspejlet burde jeg være løbet, da jeg hørte mig selv nævne Kylie Jenner. Men jeg blev. Og jeg købte den (tjente fine Club Matas-point på købet dog). Prøvede den på og måtte hurtigt konkludere, at Kylie Jenner og jeg teint-mæssigt ER for langt fra hinanden til, at jeg nogensinde igen skal efterligne hende. It. does. not. work.

Nytårsaften endte altså (efter en bøtte kokosolie og en halv times læbeskrub) med at blive en sort og langærmet fornøjelse. Jeg har vedhæftet et outfitbillede fra aftenen.. Det tror jeg, at man skal som blogger. Som du kan se, blev confetti og den simulerede stilethæl min redning.

img_0263

Vi ses i morgen. Jeg gir en kop kaffe og en bolle med humus i kanneren, hvis du tager din nye læbestift på i morgen.

Kys.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RE: MAX FACTOR LIPFINITY 390